Prika
Jesi bio na tekmi?
nisam,trebao sam ali me zvali da radim pa nisam,ful mi je bilo zao sto nisam ali sad bi se ubio da moram doma s ovakve utakmice.
cak sam u nedjelju opet nagovarao ovog prijatelja ali prije utakmice iza utakmice nebi posao nema sanse vise,mozes izgubiti ali ovako nema sanse,ovo je najgori hajduk ikad,nikakvog presinga nikakve agresivnosti,mi smo svi svjesni da dmo losiji ali da naprave 1 faul nakon pvog poluvremena nakon sto gube 0,da pri tom rezultatu i dalje dinamovi stoperi stoje u nasem dijelu i vode loptu a oni ih ne napadaju.
da saudani sam sebi na volej dize loptu na 16 metara a da ostali gledaju 2 metra od njega,da coric prima loptu sam na 16 i odigrava dupli pas izmedju 5 igraca hajduka.
ovo je najgori hajduk u povijesti,sreca da smo osigurali ostanak u lizi jer bi ispali.
i jos jedna stvar,netko je jednom rekao da kalinic ne vrijedi onih 6mil i da je to smjesno,ne da vrijedi 6 on vrijedi 36mil jer da njega danas nije bilo prvo poluvrijeme bi bilo 0 ma koliko mi tesko to bilo rec.
ovo je katastrofa i da sam dinamov navijac danas je kladionica castila sa koef. 2,sigurno bi stavio 1000kn za duplo