Brijac Nezatvaras se u 50oj minuti, da je 70a ajde nekako… Nekad je napad najbolja obrana

Evo ga bravo Sahine, jedva cekam da te potiraju…

Samo vherovatno ce onda opet izvuc nekog exigraca ala Pisceka da vodi.

escoban

Ma di ćeš se ne zatvorit protiv Reala na Santiago Bernabeu ako vodiš 2-0.

Brijac Zatvaras se od 70te, samo idiot se zatvara u 50oj to nebi napravio da imam momcad Belupa a kamalo dortmund koji uvik moze udrit kontru i slomit te

escoban

Ja garantiram da je otvoreno igrao i popio 5 komada niko ne bi rekao “svaka mu čast što je hrabro igrao i što se nije zatvorio”.

Brijac Ja garantiram da mu niko nebi reka zasto nisi stavio 5 u obrani u 45oj minuti i zatvorio utakmicu.

Ovaj poraz ide 300% na trenera cista sramota, igras odlicno Real nije imao skoro nista i radis totalno glupu izmjenu. Ponavljam ovo nije Dinamo ovo je Dortmund koji se more borit sa Realom

Primio si 5golova u 45 min, Studgard te deklasira , mucis se svaku utakmicu u BL neznam sta cekaju sa odkazom…

Fakin Real, mislio sam zajebavat Brijaca kad ono kurcina. Sad cekam svoju porciju zbog ovih geliptera u ligi za bedaka

Al se veselim El Clasicu u subotu uff, bit ce svega.

Stigo živ u ZG, sad spavat 3 sata i na posao. 😄

Još 4 boda za prolaz.

I dalje očekujem da budu uvjerljivo zadnji 😆

Brijac S obzirom na rasplet ova 3 kola, statistički je izglednije da će Dinamo prezimiti u LP, nego biti zadnji. Možda na kraju ne prođemo ovu "grupnu" fazu, ali uvjerljivo zadnji nećemo biti sigurno, to je jasno već sad.

buz

Pa ti si prošle godine govorio da ćeš si istetovirati trofej Konferencijske lige (ili neki qrac) ako osvojite pa me ne čudi da si nakon ove jedne pobjede u nebesima 😆

Arsenal, Milan i Dortmund su svi doable, ali Slovan i Celtic će biti tvrd orah.🙃

Kad ti tovar govori o nebesima…