Tuhy escoban A jeste me pljuvali, kad sam govorio da je Milan prosjecna momcad Ja ti riječ nisam reko 😃 Edit: jebena šteta. Zaslužili su ić dalje. Al svaka im čast za ovu sezonu.
Brijac Kako ide ždrijeb za ove nakon prvih 8, već se zna ili izvlačenje loptica? Dvije ili jedna tekma?
Torgue Brijac Već unaprijed određeno, dvije tekme. Nema više zaštite momčadi iz istog nogometnog saveza u ranim fazama. Detaljnije objašnjenje:
Brijac Može li mi netko pojasniti ovaj glupi sustav. Znači sad na lijevoj strani se izvuče npr. Real vs Celtic i Bayern vs City, oni odigraju svoje tekme i npr. prođu dalje Real i Bayern. Onda ide novo izvlačenje gdje se gleda koga će Real i Bayern dobiti od Atletica i Bayera i onda na kraju pobjednici ova dva meča igraju međusobno?
Heat Brijac Slika je izrezana, sustav je dobar. Barcelona ne može dobiti Liverpool do finala, a Arsenal i Inter do polufinala. Izvlačenje je samo jednom, odnosno prije nego je bilo što igrano i onda se zna raspored do finala.
chono Mislim da nije problem u sustavu, nego u osobi koja cita/gleda… Integrirali su playoff u KO fazu sto grafika jasno pokazuje. Odnosno, jasno pokazuje za neke individue
Brijac Heat Kužim sad, koja glupost. Ovo su oni smislili kao da bude atraktivnije i bolje od Super Lige lol
Heat Brijac Evo službeno, tu se bolje vidi. https://www.uefa.com/uefachampionsleague/fixtures-results/bracket/ Bit će ipak 2 izvlačenja, prvo za playoff pa onda osminu. lol