...ali zato se ačivment pojavi odmah, a ne nakon 5-6 sekundi kao na PS3.
ali zar to nije i car ps3 trofeja da znas da si trofej trebao dobiti a on ne stize 10 sekundi i taman psujes vec sve redom, hoces baciti kontroler i onda se pojavi onaj carobni zvuk trofeja. onda znas da ce sve biti dobro.

na xboxu nema toliko drame  :)

Zapravo, ima i u tome istine.
Sjećam se kad sam ganjao Biggus Stickus u Disgaei 4 (u ono doba meni najrjeđi trofej). Pripremim temelje, 30-ak sati bildanja, skidanje patcha od 3 i nešto GB (također potreban za ovo), sve ja to lijepo sredim, uđem u borbu, napravim napad... i čekam... i čekam.. i čekam... pa dobro, jesam li ja napravio - You have earned a trophy

TOOOOO JEESSS pa majku ti milu ***** što ti je tako dugo trebalo da se pojaviš?
*uleti sestra i blijedo me pogleda*

*uleti sestra i blijedo me pogleda*
Sestra nije gamerica?

Bila je nekoć; rasturala je Wipeout i Sled Storm.

No, prošlo ju je. Nažalost. Sad ima ''bitnijih stvari'' u životu; kao. Ona je ujedno i jedina ženska osoba koju znam, a da igra (je igrala) racing igre.  :(

Moram opet nabaviti X360, baš mi je sexy ta konzola nekako. Nisam ni igre prodao.

Jao kako ja guštam u CoD 4 na Veteran. Tako je prokleto težak, jedan metak me ubija, nema jurišanja i glumljenja Ramba, jao gušta. Moram se naviknuti još malo na trepavije kontrole, a bome i na X360 kontroler, jer mi ne hoda/trči/cilja lik baš toliko precizno kao što navikoh u CoD igrama. Al' dobro, ipak je ovo osam godina stara igra pa opraštam. Ali jao gušta na napokon teškom Veteranu.

Samo Witcher i Witcher. 110h igre a tek 50%. 

Jao kako ja guštam u CoD 4 na Veteran. Tako je prokleto težak, jedan metak me ubija, nema jurišanja i glumljenja Ramba, jao gušta. Moram se naviknuti još malo na trepavije kontrole, a bome i na X360 kontroler, jer mi ne hoda/trči/cilja lik baš toliko precizno kao što navikoh u CoD igrama. Al' dobro, ipak je ovo osam godina stara igra pa opraštam. Ali jao gušta na napokon teškom Veteranu.
meni je kampanja u COD4 jedna od najboljih u FPS žanru, veteran mi je isto super bio.

na multi sam potrošio cca 3 mjeseca, što mi je svojevrsni rekord (naravno, do izlaska Sudbine)

a prema True Achievemens statistici mi je za trofej 'Mile High Club' trebalo oko tri i pol godine.

Icek™, ideš na 1000/1000?

Idem da. Platinirao sam MW2 (prva platina) i MW3 pa da završim priču sa Modern Warfare trilogijom.

EDIT: Kako je Veteran težak, ja ne vjerujem naprosto. Ginem na svakom čekpojntu masu puta. Cijelo mi je vrijeme ekran crven, ali se uopće ne frustriram, već baš guštam. Napokon malo izazova u CoD, zadnjih nekoliko je bilo sramotno lagano.

mjesec kasnije

Igra se King's Quest: A Knight To Remember.

Ljubitelji avantura svakako ovo igrati i nabaviti. Ovo je tek prva epizoda i odlična je. Jedna epizoda košta manje od 10$.

Call of Duty: Modern Warfare 2

17 dana kasnije

Stigao Rare Replay jučer, trečina igara nije igriva ukoliko se ne napravi update igre. Pas mater i takvim glupostima  Nekako najviše sam ovo kupio radi Conkera i baš njega ne mogu igrati. Ali mi je zato otkriće Grabbed by Ghoulies, prezabavna igra.

EDIT: Muke po igri se nastavljaju, ne mogu igrati niti jedan naslov koji je kao za X360, jer me retardluk traži da "downloadam" svoj profil kako bi uopće mogao započeti tu igru. Kako nemam neta, to ne mogu napraviti i ne mogu uopće krenut igrat pola igara. Sinoć sam skoro bacio X1 sa trećeg kata kroz prozor. Ako imam svoj profil kreiran na X1,kako i zašto me igra traži da ga downloadam da bi mogao pokrenuti određene X360 naslove unutar Rare Replaya?

19 dana kasnije

Taman završio Gears of War: Ultimate Edition.
Sad je na redu Ryse: Son of Rome :)

mjesec kasnije

Ovo ljeto je bilo kvalitetno provedeno na Xboxu 360. Presao Splinter Cell: Blacklist, Gears 2, 3 i Halo 3.
Kupljen live GOLD odigrani Horde Gearsa 3 i multiplayer od Halo 3 (zapravo Halo: ODST disk), malo se deralo i po Forza: Horizon.

Taman završio Valiant Hearts: The Great War.
Mislio sam da je bezveze, ali eto, nije loša, zanimljivo štivo :)

peggle 2, superzarazna igrica 

peggle 2, superzarazna igrica 
Istina, završio sam je na PS4, zabavna svakako 

25 dana kasnije

Fallout: New Vegas (ultimativna edicija)

2 mjeseci kasnije

Dead or Alive 3 (Xbox)
Samo sta je framerate katastrofalan na Xbox 360.