Kak i naslov veli.
Ja sem stal sa prvim GeoW-om, nikak ga privest kraju zbog Hearthstonea.
Što igrate u zadnje vrijeme na Xbox-u?
Pola Hrvatske te nije razumjelo
A ja sam baš mislil da šrajbam light verzijom.
Pa nie tak težko.
Zadnje sto sam igrao je The Walking Dead Season 2 (poceo s prvom sezonom tamo pa i nastavio).
Iduce sto cu igrati je Dragon's Dogma: Dark Arisen.......kad dodje na red.
Dogma odlicna igra
Naslov teme bi bilo zanimljivo searchati
Na čekanju mi je Call of Duty: Modern Warfare 2. Vjerojatno danas nastavim igrati.
Xbox One:
Zavrsio Ori-a nedavno, fenomenalna igra.
Trenutno sa zenom halam Rayman Legends i Lego Marvel Super Heroes ili kako se vec zove. Dragon Age DLC takodjer.
Xbox 360:
Zavrsio Dust: An Elysian Tail, Deadlight i Brothers prosli tjedan. GH i RB su uvijek aktivni tu i tamo, s tim da planiram vjerojatno AC: Black Flag pokrenuti.
s tim da planiram vjerojatno AC: Black Flag pokrenuti.Iggy, steta ti je ovo igrati na X360.
Radje uzmi XB1 verziju na Saleu.
Vjeruj mi, igra je predivna i steta ju limitirati starim hardverom.
AC mi je odavno dosadio ali AC4 mi je bas predobra igra bila. Meni najbolja AC igra (iako nije "cisti" AC neki bi rekli )
Odigrao i last gen i next gen verziju. Last gen je super izgledala ali ako vec imas priliku odigraj na X1 :)
Ma iskreno AC serijal me razocarao otkad su se makli od Ezia.
Black Flag cak i ne zamisljam kao AC igru koliko kao dobru igru sa piratima. Kad sam je vec djabe dobio na 360, budem je radje tamo. Ne smatram to jednom od eye candy igara (mozda sam u krivu) , pogotovo zato sto sam sada vise u moodu za graficki stil tipa Ori ili Dust.
watch dogs, igra je prilicno dosadna do sada :(
Neverwinter....
mamicu mu ovisnicku.... odlicna je ali stvara preveliku ovisnost
watch dogs, igra je prilicno dosadna do sada :(Slažem se, ja se više ne mogu tjerati da ju igram.
Večeras po prvi put za počeo Call of Duty 4, nikad ga igrao na PS3, vrijeme da ispravom nepravdu. Prva dva achievementa ikad osvojio baš u toj igri. Na PS3 mi je Modern Warfare 2 bila prva Platina, nadam se da će prvi Modern Warfare mi biti prvih 1000g. Čitam da je navodno Veteran brutalno težak. Kakav je u odnosu na Black Ops i World at War?
icek, znaci uspio si se navuci na achievemente i prije nego sto si se krenuo igrat na xboxu
btw. gotov sa master chief kolekcijom, dosta mi je hala na neko vrijeme, sad se baciti na forza horizon 2 i shadow of mordor :)
Pa mislim da nisam. Zvuk achievementa je bzvz, animacija je bzvz, sam izgled istih isto bzvz. Trofeji su mi puno zabavniji, plus imaju i planinu. Achievemente ću skupljati koliko mi se skuplja, ali nema šanse da idem na 100%.
slazem se u svemu ali bas zbog toga su mi achievementi i bolji jer nemaju tu platinu i bas me briga jel imam 956/1000 ili 1000/1000 pa mogu u miru skupljati samo one za koje me volja dok kod playstationa me pojede kad mi malo fali za platinu a ne da mi se vise igrati.
Mudro zboriš riječanine
Zvuk achievementa je bzvz, animacija je bzvz, sam izgled istih isto bzvz.nije / možda / to je
...ali zato se ačivment pojavi odmah, a ne nakon 5-6 sekundi kao na PS3.
Slabo ti igraš tu Vesperiu. :(
Jeste kriminalno na PS3, dok na PS4 dođe istog trena + screenshot konzola napravi