Ti si sav magičan Dead.
ISP - HT, A1, Telemach, ISKON...
Znam, moram si vratiti onaj wizard avatar.
Ima netko iskustava sa T-comovom optikom? Vec ih mj dana cekam da mi dođu spojit, da bi danas saznao kako nisu nista ni podnjeli od zahtjeva. Kazu mi nevidimo u sustavu da mozete uopce imat... a ja osobno pomogao majstorima provuc sve kablove dok su kroz cijelu ulicu provlacili (prije 2 mj). Zovem onda agenta koji mi donjeo ugovor, nije mu jasno koji k, pogurat i rijesit ce on to u utorak kad se vrati sa godisnjega. Reko ajde da vidimo i to...
Vec osjecam da cu morat otici u obliznji centar i poderat ugovor pred njima -_-
Šibni im taj ugovor na e-mail pa nek provjeravaju.
Neda mi se cekat jos 2 mj da se netko udostoji pogledat i sredit to.
Cuo sam vec od dvojice da nema druge nego zaletit se tamo, napravit scenu, prijetit se i sl... onda su slj dan kod tebe i spoje sve u roku 10 min.
Ma vjeruj mi od toga ništa. Šalji im e-mail i stavi dokumentaciju unutra i svaki dan pošalji još nekoliko e-mailova. Vjerujem da imaju neku proceduru eskalacije kad korisnik svaki dan zove ili šalje e-mailove pa će to proslijedit nekome nadređenom.
Da bacim update na svoju situaciju. Ovo sto mi je Brijac savjetovao nije me dovelo nigdje, hvala na pokusaju stari, ali u HR bez prijetnji i borbe neces dobit ono sto trebas.
Ugl. tek kad sam se poceo prijetit na telefonu i uzivo je doslo do pomaka. Zahtjev je podnesen i prihvacen u rekordnom roku, slj tjedan bi trebalo sve bit zavrseno.
Ljudići, pošto sam dobio poziciju u Iskon imam široku lepezu odličnih popusta i pogodnosti pa ako je netko zainteresiran za jeftinu optiku, vdsl sa odličnom televizijom, dostupan sam na PM ;)
Jel možeš do subote provest optiku po Stupniku?
Dolazi mi mala jedna na Netflix i Crash Team Racing a ovim tempom će se igra skinut do utorka, eventualno srijede.
Šibni mi na PM svoju adresu pa ti javim što imaš na raspolaganju ;)
Ma zajebavam. Upoznat sam sa svim opcijama, odnosno nedostatkom istih.
Znam, ali eto tu sam pa tko pita ne skita jel ?
Imate kakve specijalne ponude sad za ove što bježe s A1 kod vas?
Naravno :) Pošalji mi svoju adresu te što bi želio imati (Solo Net, Net + TV ili Net + TV + Telefon)
Imam ja HT, a ovo me čisto iz znatiželje zanimalo :)
Za sve nove korisnike imam pogodnosti, pogotovo za one koje se odluče na Net +TV kombinaciju ;)
@prayer
presao bi i ja sa a1 na iskon ali optiku. nedavno su postavili kabel na kucu ali nisu provukli u kucu. koliko bi to trajalo od podnasanja zahtjeva. e da koja bi bila cijena za tel+net a koliko za tel+net+tv
@prayer
presao bi i ja sa a1 na iskon ali optiku. nedavno su postavili kabel na kucu ali nisu provukli u kucu. koliko bi to trajalo od podnasanja zahtjeva. e da koja bi bila cijena za tel+net a koliko za tel+net+tv
Hej molim te mi samo na PM pošalji sve podatke pa ti javim koje pakete mogu ponuditi :)
@prayer
poslano
@prayer mi u novigradu dobijamo optiku sad u 11 mjesecu cca, mozes mi saznati kako će biti dostupnost, cijena paketi
Jer za sad mislim proći na Tcom sa ove usrane optime.
Novigrad istarski