bosscorelli Mrežni switch, ne Nintendov Switch.
https://www.links.hr/hr/switch-d-link-dgs-1005d-gigabit-switch-10-100-1000-mbps-5-port-053506029
bosscorelli Mrežni switch, ne Nintendov Switch.
https://www.links.hr/hr/switch-d-link-dgs-1005d-gigabit-switch-10-100-1000-mbps-5-port-053506029
buz Ma znam , bio je to ocito los pokusaj šale sa moje strane
Imam problem sa spajanjem Samsung tableta S7 na A1 wireless router. Naime, tablet se na Iskon spajao bez problema no otkad imamo A1 se spoji i nakon par minuta piše "greška kod spajanja" i nema mreže. Svi ostali uređaji su spojeni i rade normalno jedino tablet zeza. Također, tablet se spaja normalno na druge WiFi mreže. Pokušao sam ugasiti/upaliti router, ištekat ga iz struje no ne pomaže. Da li netko zna u čemu bi mogao biti problem?
Uvijek je u A1 problem, čak i kad imaš HT-ov internet.
Evo da se i ja pridružim blaćenju operatera. Konačno su doveli optiku do moje zgrade, i naravno ugovorio sam test period od 2 tjedna s A1 da mi fino uvedu to pa potpisujem ako sve bude oke (ako sam uopće dobro shvatio što sam dogovorio). Termin danas u 8:00h, superica, taman ću do nekog normalnog vremena imat novi net... Naravno da ne. Nisu došli u 8h, u 10h sam morao zvati da mi iz podrške odu provjerit i JAVIT ĆE SE, naravno, nisu, samo sam dobio SMS da tehničari dolaze sutra u 11h. Termin koji mi naravno ne paše jer je usred jebenog radnog dana... Pa ne znam, nakon Iskona koji 35 dana nije uspio popraviti internet parice (jer su čekali HT), dobio sam evo još jednu ekipu nesposobnu dogovorit dan, vrijeme i mjesto događaja. Najrađe bih otkazao sve i preselio u spilju.
Ništa bolje ni u T comu, popravak pokidanog kabela čekao 10 dana, služba za korisnike osmišljena da odustaneš nakon silne priče automata, ukratko užas od podrške.
Prestanite pljuvati vise po najčasnijem poslu ikada. Ništa vam nije sveto!
Flipper E ak si i ti drljav kao oni ljudi u podršci onda te treba maltretirat Ja se toplo nadam da nitko nije nesposoban kao Iskonova podrška, ono je prestrašno ispalo, valjda sam pričao s jedno 8 odjela, i svi su imali u startu krivu informaciju koju sam morao apsolutno svima od nule objašnjavati. Izgubio sam dane i dane života, jer eto 45min čekaš liniju, i onda 25minuta dok objasniš i dok oni "vide" što je. Pa silne "požurnice" and shit... I onda povrh svega, čitam ugovor 2mj poslje... Mogao sam im zafitiljit tužbu jer tak dugo nisam imao neta, platili bi par soma kuna, ali eto, nisam čitao na vrijeme
Flipper Poruči službi da im ******************************************* ******************************************* ******************************************* ******************************************* ******************************************************************************************************************************v ******************************************* ******************************************* ******************************************* ******************************************* ******************************************* ********************************************************************************************************************************* v****************************************v ******************************************* ******************************************* da im jebem.
radio sam 7 god u optimi u SZK...oni su najmanje krivi za bilo sto...
Gdje je najeftinije ovih dana uzeti pretplatu za mobitel, ono neki skromni internet i to je to. T-com traži 129 kn mjesečno za to, to mi je previše.
Kikiller
Najbolji omjer je u Telemach IMO.
Ja sam na tarifi kod njih neograničeni pozivi i poruke + 40gb neta za u prosjeku kroz dvije godine 96 kn.
Inače je 129 mjesečno, ali ima fora u kojoj ti daju dosta povoljniju prvu godinu, a drugu plaćaš po punoj cijeni od 129. U prosjeku ispadne ispod 100 kn što je sasvim ok.
Na Iskonu sam i brzina me stalno zafrkaje. Da ne dužim… Bio tehničar i kaže da je sve u redu, ali su routeri koje Iskon (InnboxV46) daje smeća. Tražit od Iskona drugi rotuer ili kupit? Ako bi mogli preporučit neki do 300-400 kn.