Pa ako ova igra nije Sotonino remek djelo, onda ne znam šta je. Kletva iz devetog kruga pakla poslana da uništava živote ovakvih debila ko ja.
Dok igra odluči da nećeš pobijediti, bome nemreš zabit sa Aguerom s pet metara, a protivniku ulazi volej sa centra Ilije Sivonjića... Možda sam ja paranoični crybaby, ali majke mi da je ovo baš skriptirano da imaš 50% win rate. O matchmakingu da ne pričam... kao, spaja te sa igračima istog skilla i sličnog team ratinga, ali eto baš nekako nemam sreće pa već 3 dana nisam igrao protiv nikog tko nema barem 3-4 specijalne kartice. A tek kad igram kvalifikacije za onu vikend ligu, pa to se šareni da bi se gay pride postidio. Ja kužim da ima brutalnih igrača koji posljedično tome imaju i odlične timove, ali da baš nitko nema obični gold tim ko ja? Pa u zadnjih 2 mjeseca igre, i dalje su mi mokri snovi kupit nekog za više od par desetaka tisuća.
Packovi su takvo smeće i porez na budale! Igram online draft, pobijedim 3 od 4 tekme i dobijem 2 packa u kojima je najbolji Howedes koji vrijedi 2k! Pa onda idem na SBC, ulupam 20-30k coinsa da bi dobio neki mega, giga, tera pack sa 25 itema ili štogod - unutra najbolji lik koji se zove Gouweleeuw! I shit you not, mislio sam da je to ovaj lik - https://www.youtube.com/watch?v=PMiKsohBGKM
Kaj je najgore i dalje igram. I dok pobijedim se osjećam loše jer znam da je igra sjebala nekog drugog. Žao mi je što imam digitalnu verziju. Ne zato jer bi disk prodao, nego bih ga pregazio bagerom, izlupao maljem, polio benzinom, zapalio i bacio u nuklearni reaktor.