To mi se desilo jednom u demu i jednom u prvoj verziji igre..to je bug nekakav..al on prica o nekakvom kecap sistemu,kao.cijela ekipa mu se vuce pa proigraju nakon primljenog gola ili o online segmentu gdje o vezi moze ovisit kakav ce bit tempo igre,ne mislim na lag..nego po difoltu igra leti al nekad se desi da je igra usporena i bas je gust igrat,nekom je to presporo pa se vuku po terenu
Nisam se osvrnuo na brzinu same igre , nego da ništa ne prolazi ono zicer dodavanje na 3m a igračima ne pada napamet da se priključe akciji itd
igrača šalješ u napad s L1,možeš i u taktici podesit kak če bit orjentiran u igri..makar igra je zamišljena da se igra lagano bez silovanja i zato mi nije jasno kako je tako brza,igram na slow i ako se i ja upustim na run and gun igra leti..probaj koristit dodavanja s gumbom s kojim plasiraš udarac..kod mene je to R2,kod tebe mozda R1 ak ti je sprint na difoltu..x plus taj gumb ti je brzo jako dodavanje..neznam meni nikad nije bilo raznolikije igrat u fazi napada i konačno su pogodili taj taktical defending,nekako je lakše igrat..stalno su se bazirali na taj napad a ljudima je muka igrat obranu još od 12ice,ove godine mi je baš dobro,ak fulam tekl,još uvjek imam šanse da se nekako dokopam lopte,što kroz koliziju,drugi pokušaj il kaj god več..isto tako posjed je puno realniji,nema onog da ti mali klub igra tika taku bez pogreške