6 dana kasnije

Treća runda DFB pokala donosi nam utakmicu Red Bull Leipziga i Hannovera 96 i težak šok za Red Bull iako je Patrick Vieira izveo drugu momčad. Onda je usljedila derbi utakmica protiv Borussije Dortmund i novi težak udarac za aktualnog njemačkog prvaka. U LP utakmica u Marseillu protiv Tudorove momčadi, tu mi je trebalo da ne izgubim, jer dva poraza ionako su sama po sebi teška. A za kraj Modrićeva rapsodija protiv Mainza.

Zasigurno je surealno i nevjerojatno da Modrić u ovim godinama zabija i igra najbolji nogomet u karijeri te da za to možda bude nagrađen još jednom zlatnom loptom, no eto zaista je tako. 5:0 pobjeda protiv Fortune Dusseldorf i novi rekordni hat-trick Timo Wernera. Usljedila je lijepa pobjeda protiv Herthe u Berlinu, da bi u sljedećem kolu Werner jedinim pogotkom riješio pitanje pobjednika u susretu s Union Berlinom na RB Areni. Na kraju veliki derbi protiv vodeće momčadi u prvenstvu Hoffenheima.

Nakon pobjede protiv Fortune Dusseldorf, usljedila je uzvratna utakmica šesnaestine finala lige prvaka u kojem je Red Bull donio prednost od 4:1 u Manchester, pa će biti sjajno vidjeti koliko se ta utakmica zakomplicirala. I na kraju spasitelj Modrić; opet spasio i drži RBL u korak za naslovom.

mjesec kasnije

Dvadeset i prvo kolo Bundeslige nosi nam utakmicu protiv HSV-a, možda i tri najlijepša pogotka Red Bullovih igrača pala su ovog vikenda upravo u ovoj utakmici. Olmov zadnji konkurirat će definitivno i za gol sezone, a možda i za Puškašovu novu nagradu. A protiv Freiburga Vieria je došao do 50-te pobjede s Red Bullom. Usljedila je prva utakmica osmine finala lige prvaka protiv Man Citya.

Nakon predivne dvije sezone s ovim serijalom, nažalost s ovom epizodom dolazi i kraj, no o čemu se zapravo radi morate pogledati video u cijelosti. U dvije sezone Patrick Vieira došao je do 50 pobjeda s Red Bullom. Donio prvi naslov pobjednika Bundeslige u vitrine kluba i u svojoj prvoj sezoni došao do trostruke krune. Do kraja mu je malo falilo da ode ponovno do kraja, a najviše ostaje žal za europskom scenom.

9 mjeseci kasnije

Meni nije jasno da ne postoji interes da se napravi retro fifa npr.90.ih godina..Ja bi kupio da je duplo skuplje,zamisli da imas Ronalda iz Barcelone itd…

Ja mislim da bi se kupovalo kao ludo

Fico da,u pravu si.Nije mi na pamet palo.Ja mislim da bi to stvarno bilo prodano u rekordnom broju.

Uhvati me nekad nostalgija,doslovno bi igrao sa svakim klubom koji postoji…

FC24 je trenutno na steamu za 21 euro

Ja je imam i umirem od dosade…doslovno nitko više i ne igra ovo..a ja sam kupio jer mi je PES oša u kurac,inače nikad ne bi zaigrao ovo

9 mjeseci kasnije

Dao igri drugu priliku i sakupio već 40-ak sati u njoj. Nije loša, ima napredka. Ono što me i dalje živcira su grafički ziceri, pomalo tromost igrača u gameplayu i motion capture udarca na gol u nekim situacijama, koji prkosi fizici. Krenuo u karijeru s Aston Villom. Emery doveo Baras Yilmaza, Dominika Livakovića te Antu Budimira; te najveću zvijezdu prijelaznog roka Victora Osimeneha. Guštam malo. Bit će zanimljivo kako će se Villa boriti za prvi naslov u Preimershipu, ali to bi zapravo bio osmi ligaški naslov u najvećem engleskom natjecanju. Aston Villa ima sedam naslova engleskog prvaka i to prije nego je oformljena Premierliga 1992. godine.

Gušt je voditi ovu Aston Villu; Osimhen je stvarno čudo od igrača...

4 mjeseci kasnije

Kupio kada je izašla fizičku verziju i kako sam uložio više od pedeset sati u igru, nikako mi se nisu sviđale mnoge stvari u gameplayu, taktici i na kraju krajeva balansu kako mojih tako i protivničkih igrača. Igra je bila broken na svim poljima. Stavio sam je u prodaju i na kraju se je riješio. Nakon što je internet eksplodirao da je igra popravljena i da je ovo najbolji i najveći update kojeg su izbacili u povijesti sam odlučio uzet igru i to ultimate verziju za smiješnih 44,00 €. Igra ne da je popravljena, nego je najzabavnija FIFA/EA FC ikada napravljena. Baš pogođeno sve, od balansa i gameplaya i toliko je zabavno da to nisu istine.

**

*

Kako svake godine biram pomno klub oko kojeg bi gradio novu povijest, najvažnije stvari su mi atmosfera oko kluba, izgled dresova, stadiona i kupska povijest...

*

*
    Leicester City je ispao najsimpatičnije riješenje u tom trenutku, jer karijeru nisam krenuo ispočetka nego od aktualnog datuma 24/01 na polusezoni, gdje su se lisice našle na začelju Premiershipa. Cesc Fabregas na krilima hrvata će pokušati ostati u ligi i pripremiti momčad za sljedećih par godina u kojima od Leicestera planira napraviti momćad koja ne samo da će se boriti za naslov Engleske, nego i momčad koja je spremna otići i po naslov prvaka europe. Ovo je priča o renesansi Leicester Citya.*

mjesec kasnije

Kakav kraj sezone! Podsjeća na prvu titulu Man Citya u Premiershipu.