Kupio kada je izašla fizičku verziju i kako sam uložio više od pedeset sati u igru, nikako mi se nisu sviđale mnoge stvari u gameplayu, taktici i na kraju krajeva balansu kako mojih tako i protivničkih igrača. Igra je bila broken na svim poljima. Stavio sam je u prodaju i na kraju se je riješio. Nakon što je internet eksplodirao da je igra popravljena i da je ovo najbolji i najveći update kojeg su izbacili u povijesti sam odlučio uzet igru i to ultimate verziju za smiješnih 44,00 €. Igra ne da je popravljena, nego je najzabavnija FIFA/EA FC ikada napravljena. Baš pogođeno sve, od balansa i gameplaya i toliko je zabavno da to nisu istine.
**
*
Kako svake godine biram pomno klub oko kojeg bi gradio novu povijest, najvažnije stvari su mi atmosfera oko kluba, izgled dresova, stadiona i kupska povijest...
*
*
Leicester City je ispao najsimpatičnije riješenje u tom trenutku, jer karijeru nisam krenuo ispočetka nego od aktualnog datuma 24/01 na polusezoni, gdje su se lisice našle na začelju Premiershipa. Cesc Fabregas na krilima hrvata će pokušati ostati u ligi i pripremiti momčad za sljedećih par godina u kojima od Leicestera planira napraviti momćad koja ne samo da će se boriti za naslov Engleske, nego i momčad koja je spremna otići i po naslov prvaka europe. Ovo je priča o renesansi Leicester Citya.*