Da nevolimo nogomet nebi nam nista smetalo : Ovako smo svake godine razočarani jel očekujemo nemoguce.
FIFA serijal
Da nevolimo nogomet nebi nam nista smetalo : Ovako smo svake godine razočarani jel očekujemo nemoguce.Ma ček.
Pa kako je nemoguće ispraviti bugove koji su u igri već 6 godina?
Mislim da li puno tražiš, ako tražiš da se exploiti koji NEMAJU NIKAKVE VEZE sa nogometnom igrom izbace?
Teško je tražiti sporiji gameplay, normalne golmane i imati igru bez skripte?
Mislim WTF...pa nije ni čudo što izbacuju svake godine istu igru u kojoj pomaknu nekoliko slidera i malo je ušminkaju.
Igra ima odličnu atmosferu, licence, grafiku, audio, ali nema ono najvažnije u ovakvoj igri. Gameplay i ispoliranost.
Ovo ne kažem direktno tebi već općenito.
Bas krivo.Nogomet je najvaznija sporedna stvar na svijetu.Fifa se nece pomaknut sa mjesta dok ne dobije konkurenciju...njima prodaja ide a djeca kupuju jer je to nogomet,svi zele igrat,zajebavat se,mastat i sta sve ne..iz ljubavi prema stvarnom nogometu svi se zele zabavit i u virtualnom,svako zeli uzet svoj klub za koji navija ,voli i vodit ga na svoj nacin..i kad imas takvu igru a nema druge bolje kod korporacije kao sta je EA napretka nece biti.A oni su itekako nanjusili taj biznis da je dovoljno samo licencu imat,priblizit tu virtualu cim blize stvarnosti,napravit markering..nabrijavat trailere,reklame radit,stavit ronalda na naslovnicu i to je to..samo marketing i "senzacija" po reklamama...oni doslovno samo transfere odrade i neke sitne slidere izmjene...demo ce doc a nece imat veze sa zavrsom igrom..a pazite ovo..dolaze 3 verzije igre..standard,ronaldo edition i jos neka..alo ej!! I samo takve gluposti mozete ocekivat od njih..i mikrotransakcije..one pristave britance koji ce pravu lovu davat za Fut ili kako vec..i imat ekipu kojoj obicni smrtnik nemoze prismrdit..za skriptu necu ni govorit..igra koja bi zapravo trebala imati potpunu slobodu ima skriptu koju oni smokljani sta sjede po 7h u komadu dnevno exploitaju..
EDIT Nexus sve objasnio,lockaj topic
Jedino FIFA 2008. valja, ovo ostalo je smeće.
Ja cu je kupiti.
Nemogu zamisliti zivot bez nogometa i nove fife.
Jbg. pes je sranje i cini mi se da nikada vise nece prestici fifu.
Sve ce biti super ako ne budu manipulacije u vezi FUT-a, posto ove godine je katastrofa, da ja padnem u DIV6 sa ekipom vrijednom za DIV3 i da me potkopavaju ekipe koje cak imaju silvere po ekipi, teski hendikep. A na obicnim sezonama sa Chelseom da odsetam bez problema u DIV2.
Eat, sleep, respawn, repeat.
Meni ovo izgleda isto ko i lani:
https://www.youtube.com/watch?v=Mn1X8z7rCiU
A ovima treba dati nagradu za anti animacije:
https://www.youtube.com/watch?v=OBOtiHLOWXw
Ima li hrvatske ove godine?
Ja sigurno kupujem. Ne mogu bez fudbala.
Ja si proslo ljeto za vrijeme nogometne euforije sa ebaya kupio PES 4,5,6 pa samo po njima derem. Tj po cetvorci i moram priznat da se posteno namucis za zabit gol, pogotovo na tezim razinama, ali je uzivancija. Al inace nogomet nisam godinama igrao kako spada na plejci, nesto malo Fifu 12.
Skripting postoji isto ko i hendikep
Nazalost kak i velite,malo sminke i to je to.
Jer nema konkurencije
Jbt kad sam videl od pesa onaj prvi trailer,pa koda gledam sheep dog n wolf kaj se tice grafike.lose jako lose.
Meni se takodjer par puta dogadjalo da npr iz 4 lige direktno padam u 6-u,igraci igraju ko najveci amateri,dodavanja nemres spojit,pucaju ko sivonjic sa 5 cm kaj fulal gol itd.
Kupila se bu fifa i ove god al da tu ima mjesta napretku,ima gro.
Ja cekam demo ali ovo po videu izgleda apsolutno isto. Cak mi i gameplay izgleda skroz isto. Mislim da preskačem ove godine.
Ali - Hunter Returns!!!
Isti trailer, isti marketing, ocekujem istu igru bez ikakvih pomaka. Malo ce potweakat slidere, brojke i stvoriti prividno drugaciji demo i onda opet sve po starom. Treba polit benzinom i spalit kao staru sumu, da bi nova mlada rasla iz pepela.Nes kupit i cao. Vrlo jednostavno
Pa i fm manager ima svojih musica zar ne?Vrh post
Kaze marksman nema veze s nogometom?kako nema?jel autenticna igra?jel simulacija sporta?jel ima licence?sto bi onda rekli za granturismo il neke druge igre s autima?da to nema veze s automobilizmom?zaboravljamo da je to igra..i jos tome kompresirana,zbijena u 10 min..jel netko otkrio novu vrstu dodavanja u 17?po meni su ona gamechanger,najveci pomak u zadnjih par sezona..kako to izgleda online neznam nisam probao..ovaj engine je dosao do vrhunca i tu se samo moze tweakat i nac savrsen balans..e tu nikako na zelenu granu..jednostavno je igra prebrza i jos kad ju igramo kao sto smo igrali pes naravno da nelici na niš..što bi donio novi engine?neznamo jel takav nepostoji..htjeli bi da igraći trce ko solid snake s stapom u guzici?kao bethesdini manekeni?..kao ona simulacija iz one neke kladionice?Ljudi se svađaju jel bolja fifa il pes?ja kazem fifa zato sto od fife mozes napravit pes a od pesa fifu nikako..koja vam je najbolja nogometna igra?neki se kunu u fifu 8-10 neki u pes 4-6 al niti jedna nije bolja od npr. 17 i to je realnost,hebes sentimentalu..najvise sam igrao iss pro evo 2,taj je bio revolucije,jel bolji od danasnjeg nogometa,bome nije.Bla Bla Bla
Što je s Fifa Expertom je li itko zna, vidim da samo tablice stoje na stranici i nema linka za forum. To je aktivno, je li igra ekipa, gdje se dogovaraju i izvještaje pišu ako je aktivno?
Brijac radi sve normlno idi prek ovog linka
http://www.fifa-expert.com/forum/index.php
databaza se puni na Futwiz-u i već su stavili hrpu igrača
https://www.futwiz.com/en/fifa18/players
Zasad največu buru pace od Sturridga izazvao koji je 76
mario123
Hvala, ne razumijem šta je s portala da nema nigdje forum za stisnuti.
Brijac radi sve normlno idi prek ovog linkaHahahah pa sta su oni pusili?
http://www.fifa-expert.com/forum/index.php
databaza se puni na Futwiz-u i već su stavili hrpu igrača
https://www.futwiz.com/en/fifa18/players
Zasad največu buru pace od Sturridga izazvao koji je 76
Sturridge pace 76..
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
mario123Iz nekog razloga su odlučili ne koristit portal više ali je još tu neznam valjda radi tablica a zakaj su maknuli link na forum neznam.
Hvala, ne razumijem šta je s portala da nema nigdje forum za stisnuti.
gunner
ja se nadam da je greška jer i Zouma ima 67 pace a u prošloj fifi je imao 79 ak se ne varam,mislim glupo bi bilo da je Welbeck brži od Sturridga i ima 84 pace