Datum izlaska: 28.9.
Platforme: PS4, XONE, PC i Switch
Kao i prošle godine, dostupne su 3 izdanja: Standard, Champions i Ultimate izdanje
Legendarna FIFA vraća se i ove godine. Ovaj puta sa potpuno novim i ludim modom. SURVIVAL!
Pitate se sad kakav survival šta melješ ti?
Riječ je o klasičnoj 90-minutnoj utakmici, ali s twistom. Primjerice, kad vaša momčad zabije gol, igra će jednog vašeg igrača izbaciti vani, što vas ostavlja s igračem manje. I tako za svaki idući gol. Što otvara prostor za taktiziranje, jer možda ćete zato željeti zabiti gol tek pri kraju utakmice, a nikako ne na početku. A možda ćete radije poželjeti primiti dva-tri gola na početku. Moći će se isključiti sudac, što znači da nema faulova, autova, ofsajda...uglavnom bit će ludo!
Što će biti novo u FIFA 19?
Uz novi mod Survival, bit će tu još nekih novina:
- Liga prvaka od ove godine u FIFI!
- Europa League
- nova 'active touch' značajka koja bi trebala promjeniti način nak koji igrači primaju i pucaju loptu
- 'reimagined tactical system' and 50/50 battles.
- puna prava na Seri A i Coppa Italia
- passing je sada 'dorađen' i djeluje prirodnije
- pritiskom tipke za pucanje točno u trenu kada primite loptu, povećava vjerojatnost da će lopta otići u gornji kut mreže
- redizajnirana mini mapa
Demo bi trebao doći početkom rujna pa ćemo imati prilike vidjeti kako to sve dobro izgleda pa se razočarat kad igra izađe jer je drugačija
Šalu na stranu, pozdravljam ove promjene i veselim se novoj FIFI.
REVEAL TRAILER
https://www.youtube.com/watch?v=zX0AV6yxyrQ
Malo survivala
https://www.youtube.com/watch?v=FO5w_1t_xUw
FIFA serijal
Smece
Krš.
Ajd, za neke FUT se vraca na PS. Ovaj put Sony ima marketing
Šo bi vi htjeli od nogometne "igrice" ?Što vas tolko sekira svake godine kod nogometa a kod ostalih smeča koja kupujete ne?
Isti trailer, isti marketing, ocekujem istu igru bez ikakvih pomaka. Malo ce potweakat slidere, brojke i stvoriti prividno drugaciji demo i onda opet sve po starom. Treba polit benzinom i spalit kao staru sumu, da bi nova mlada rasla iz pepela.
Ja očekujem da će ova FIFA biti najbolja do sada... Do prve zakrpe. Onda će, tradicionalno, EA usrat motku, ubrzat igru, prilagoditi klinčadiji za online i sve će otići kvragu.
Sekira me to sta nema veze sa nogometom.NE postoje takva smeca kao ovo koje izlazi svake jeseni.Ni Call of Duty nije tolika prevara kao ovaj EA-ov ispljuvak.Ali ljubav prema stvarnoj najvaznijoj sporednoj stvari,navijacki duh,simpatije prema nekim klubovima,djecja masta i "pokazivanje misica" u drustvu i ove godine ce prodat ovakav poluproizvod i losu igru..jer bolje nema ili je jednako losa
Ja ponavljam iz godine u godinu. Samo Football Manager, ljudi moji.
Hrani mi sportski dio duše već godinama kad me već PES i FIFA razočaraju.
Pa i fm manager ima svojih musica zar ne?
Kaze marksman nema veze s nogometom?kako nema?jel autenticna igra?jel simulacija sporta?jel ima licence?sto bi onda rekli za granturismo il neke druge igre s autima?da to nema veze s automobilizmom?zaboravljamo da je to igra..i jos tome kompresirana,zbijena u 10 min..jel netko otkrio novu vrstu dodavanja u 17?po meni su ona gamechanger,najveci pomak u zadnjih par sezona..kako to izgleda online neznam nisam probao..ovaj engine je dosao do vrhunca i tu se samo moze tweakat i nac savrsen balans..e tu nikako na zelenu granu..jednostavno je igra prebrza i jos kad ju igramo kao sto smo igrali pes naravno da nelici na niš..što bi donio novi engine?neznamo jel takav nepostoji..htjeli bi da igraći trce ko solid snake s stapom u guzici?kao bethesdini manekeni?..kao ona simulacija iz one neke kladionice?Ljudi se svađaju jel bolja fifa il pes?ja kazem fifa zato sto od fife mozes napravit pes a od pesa fifu nikako..koja vam je najbolja nogometna igra?neki se kunu u fifu 8-10 neki u pes 4-6 al niti jedna nije bolja od npr. 17 i to je realnost,hebes sentimentalu..najvise sam igrao iss pro evo 2,taj je bio revolucije,jel bolji od danasnjeg nogometa,bome nije.Bla Bla Bla
Nije nogometna simulacija, vec arkada s elementima simulacije. Automobilisticke igre NE izlaze svake godine i donose znacajne promjene u svakoj svojoj iteraciji. Online izgleda ocajno gledajuci s nogometne strane, sve se svodi na exploitanje propusta koji je aktualan tekuce godine. Ovaj engine nije dosao do vrhunca, jer je ovo zadnja verzija Frostbitea i tek drugo koristenje u Fifi, a realno igra izgleda ko isto govno u Igniteu.
Simulator aviona je arkadni simulator aviona?daj ne pricaj gluposti..zna se sto je znacenje rijeci simulacija!..koje promjene donose auti?u naljepnicama?u refleksijama?2d 3d publika?il famozni open world voznja u krivom smjeru..
Yap, bas ti stoji usporedba! :
Pa za pocetak i temelj svega igre s autima donose promjene u voznom modelu, dok je Fifa gameplay mijenjala 2009. godine.. Pametnom dosta. A graficki pomak ne postoji, dok kod igara s autima je to cak prva stvar koju vidimo u bullshot screensima.
Pa i fm manager ima svojih musica zar ne?Nisi u krivu, dakako da ima musica. Djelomice sam ja iz zajebancije spomenuo FM, no isto tako u svakoj sali ima malo istine. Ono sto FM daje je nevjerojatna imerzija u svijet nogometa. Naravno, nece svatko imati strpljenja za takvu igru, ona je kao i Paradoxove strategije, kompleksna igra koja zahtjeva ucenje. Medutim, ona osoba koja se strpi, dobit ce predivno nogometno iskustvo.
Kaze marksman nema veze s nogometom?kako nema?jel autenticna igra?jel simulacija sporta?jel ima licence?sto bi onda rekli za granturismo il neke druge igre s autima?da to nema veze s automobilizmom?zaboravljamo da je to igra..i jos tome kompresirana,zbijena u 10 min..jel netko otkrio novu vrstu dodavanja u 17?po meni su ona gamechanger,najveci pomak u zadnjih par sezona..kako to izgleda online neznam nisam probao..ovaj engine je dosao do vrhunca i tu se samo moze tweakat i nac savrsen balans..e tu nikako na zelenu granu..jednostavno je igra prebrza i jos kad ju igramo kao sto smo igrali pes naravno da nelici na niš..što bi donio novi engine?neznamo jel takav nepostoji..htjeli bi da igraći trce ko solid snake s stapom u guzici?kao bethesdini manekeni?..kao ona simulacija iz one neke kladionice?Ljudi se svađaju jel bolja fifa il pes?ja kazem fifa zato sto od fife mozes napravit pes a od pesa fifu nikako..koja vam je najbolja nogometna igra?neki se kunu u fifu 8-10 neki u pes 4-6 al niti jedna nije bolja od npr. 17 i to je realnost,hebes sentimentalu..najvise sam igrao iss pro evo 2,taj je bio revolucije,jel bolji od danasnjeg nogometa,bome nije.Bla Bla Bla
Isto tako, FM nema konkurenciju, no svakim nastavkom naprave neki korak dalje.
PES necu ni spominjati jer ne mogu podnijeti sto su ucinili sa serijalom. Sto se FIFE tice, to nije simulacija. Bezbroj utakmica zavrsi vaterpolskom golijadom. Najgore je sto svaki Demo obecava. Svaki launch obecava. I onda podrska usere, ubrza igru i sve potone. Prevelik se fokus stavlja na UT umjesto da unaprijede gameplay. Graficki je igra predivna, ima i prezentaciju, no fali doza realnosti. Arkadnost je prijeko potrebna za zabavu, no treba imati dobru dozu realizma kako bi se balansirala igra. Inace imamo Sensible Soccer.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Nema do ovog ljudi moji
https://youtu.be/597Qk1e-JJM
Da nevolimo nogomet nebi nam nista smetalo : Ovako smo svake godine razočarani jel očekujemo nemoguce.
Da nevolimo nogomet nebi nam nista smetalo : Ovako smo svake godine razočarani jel očekujemo nemoguce.Ma ček.
Pa kako je nemoguće ispraviti bugove koji su u igri već 6 godina?
Mislim da li puno tražiš, ako tražiš da se exploiti koji NEMAJU NIKAKVE VEZE sa nogometnom igrom izbace?
Teško je tražiti sporiji gameplay, normalne golmane i imati igru bez skripte?
Mislim WTF...pa nije ni čudo što izbacuju svake godine istu igru u kojoj pomaknu nekoliko slidera i malo je ušminkaju.
Igra ima odličnu atmosferu, licence, grafiku, audio, ali nema ono najvažnije u ovakvoj igri. Gameplay i ispoliranost.
Ovo ne kažem direktno tebi već općenito.
Bas krivo.Nogomet je najvaznija sporedna stvar na svijetu.Fifa se nece pomaknut sa mjesta dok ne dobije konkurenciju...njima prodaja ide a djeca kupuju jer je to nogomet,svi zele igrat,zajebavat se,mastat i sta sve ne..iz ljubavi prema stvarnom nogometu svi se zele zabavit i u virtualnom,svako zeli uzet svoj klub za koji navija ,voli i vodit ga na svoj nacin..i kad imas takvu igru a nema druge bolje kod korporacije kao sta je EA napretka nece biti.A oni su itekako nanjusili taj biznis da je dovoljno samo licencu imat,priblizit tu virtualu cim blize stvarnosti,napravit markering..nabrijavat trailere,reklame radit,stavit ronalda na naslovnicu i to je to..samo marketing i "senzacija" po reklamama...oni doslovno samo transfere odrade i neke sitne slidere izmjene...demo ce doc a nece imat veze sa zavrsom igrom..a pazite ovo..dolaze 3 verzije igre..standard,ronaldo edition i jos neka..alo ej!! I samo takve gluposti mozete ocekivat od njih..i mikrotransakcije..one pristave britance koji ce pravu lovu davat za Fut ili kako vec..i imat ekipu kojoj obicni smrtnik nemoze prismrdit..za skriptu necu ni govorit..igra koja bi zapravo trebala imati potpunu slobodu ima skriptu koju oni smokljani sta sjede po 7h u komadu dnevno exploitaju..
EDIT Nexus sve objasnio,lockaj topic
Jedino FIFA 2008. valja, ovo ostalo je smeće.