Pa i fm manager ima svojih musica zar ne?
Kaze marksman nema veze s nogometom?kako nema?jel autenticna igra?jel simulacija sporta?jel ima licence?sto bi onda rekli za granturismo il neke druge igre s autima?da to nema veze s automobilizmom?zaboravljamo da je to igra..i jos tome kompresirana,zbijena u 10 min..jel netko otkrio novu vrstu dodavanja u 17?po meni su ona gamechanger,najveci pomak u zadnjih par sezona..kako to izgleda online neznam nisam probao..ovaj engine je dosao do vrhunca i tu se samo moze tweakat i nac savrsen balans..e tu nikako na zelenu granu..jednostavno je igra prebrza i jos kad ju igramo kao sto smo igrali pes naravno da nelici na niš..što bi donio novi engine?neznamo jel takav nepostoji..htjeli bi da igraći trce ko solid snake s stapom u guzici?kao bethesdini manekeni?..kao ona simulacija iz one neke kladionice?Ljudi se svađaju jel bolja fifa il pes?ja kazem fifa zato sto od fife mozes napravit pes a od pesa fifu nikako..koja vam je najbolja nogometna igra?neki se kunu u fifu 8-10 neki u pes 4-6 al niti jedna nije bolja od npr. 17 i to je realnost,hebes sentimentalu..najvise sam igrao iss pro evo 2,taj je bio revolucije,jel bolji od danasnjeg nogometa,bome nije.Bla Bla Bla
Nisi u krivu, dakako da ima musica. Djelomice sam ja iz zajebancije spomenuo FM, no isto tako u svakoj sali ima malo istine. Ono sto FM daje je nevjerojatna imerzija u svijet nogometa. Naravno, nece svatko imati strpljenja za takvu igru, ona je kao i Paradoxove strategije, kompleksna igra koja zahtjeva ucenje. Medutim, ona osoba koja se strpi, dobit ce predivno nogometno iskustvo.
Isto tako, FM nema konkurenciju, no svakim nastavkom naprave neki korak dalje.
PES necu ni spominjati jer ne mogu podnijeti sto su ucinili sa serijalom. Sto se FIFE tice, to nije simulacija. Bezbroj utakmica zavrsi vaterpolskom golijadom. Najgore je sto svaki Demo obecava. Svaki
launch obecava. I onda podrska usere, ubrza igru i sve potone. Prevelik se fokus stavlja na UT umjesto da unaprijede gameplay. Graficki je igra predivna, ima i prezentaciju, no fali doza realnosti. Arkadnost je prijeko potrebna za zabavu, no treba imati dobru dozu realizma kako bi se balansirala igra. Inace imamo Sensible Soccer.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk