Nema Divisiona 2, taj dev ionako radi na nekoj drugoj igri... Mislim Avataru, no ako sam u krivu netko ce me ispravit.

Ako vam je ova konferencija bila slaba onda stvarno ovaj forum ne priznaje nista osim ako nije pod Sonyem - bas prelose, ko da sam na starom Gameplay forumu.
True that. Ja stvarno ne znam šta vas ljude više može zadovoljiti? Sve igre do sada su posrane, sve konfe posrane...ono...wtf?

nekako hejtam ubisoft uvijek ali realno far cry 5, beyond good and evil 2 i south park jedva cekam.

skull and bones mi nije bas sjeo, izrezali dio iz black flaga i objavili kao zasebnu igru. ona neka skylanders/amiibo igra isto bezveze izgleda.

mario rabbids jako kul strategija, assassins creed onako, a steep olimpijske igre mi se cini kao dosta solidna ideja.

sve u svemu dosta dobra konfa.

Ova konferencija je bila dobra. No stvarno, ajmo priznati da nije bilo teško nadmašiti prijašnje...

Assassin's Creed me oduševio Egiptom, jučer je bilo loše, no ovo danas... Wow. Tu je bio i interesantan Skull & Bones, Far Cry 5 koji mi... Smrdi... Sviđa mi se, no nešto mi tu ne štima i bojim se kak će ispasti. Jako bih volio da sam u krivu. Beyond Good and Evil ne mogu komentirati jer nisam igrao original, ne znam ni o čem se radi.

MS konferencija je trebala dići MS u nebesa. Ovo im je trebala biti godina. Ali kad dobiješ tri igre vrijedne 4K prikaza (S time da je Forza jedina koja je XOne i Win10 ekskluziva ako se ne varam), a ostale budu indie 2D sidescrolleri, onda nešto tu ne štima. Da se razumijemo, nemam ja ništa protiv indie igara, dapače, svako malo pronađem neku koja odgovara mom ukus, no problem nastaje kada takve igre reklamiraju da se pokreću u magičnom 4K prikazu. Mislim ko tu koga.

EA Play je bio stvarno meh, ništa mi nije upalo u oči i jedino što ih je izvuklo je bio Battlefront na kraju.

PC Show nisam gledao, ali koliko sam shvatio, bila je vrlo vrlo napeta prezentacija nekakvog Painta.

Priznajem da je Bethesda iznenadila s Wolfom (ugodno iznenadila) kao i s TEW2, no onda su se posrali na sve najavivši onaj Creation Club.

I onda kad pogledam Sonyjev mogući lineup s RDR2, TLOU2, Days Gone, Knack 2, Death Stranding (Kojima nas trolla), God of War, Uncharted, Detroit... Čovječe. Imam PS2 i PS3, inače igram stalno na PC-u, ali ne moraš biti nikakav fanboy da shvatiš da je ovo (ako se ostvari) lineup koji će apsolutno rasturiti konvenciju čitavu.

Ja specijalac slucajno odgledao na youtubeu Bethesdinu konferenciju iz 2016 i onda nakon toga odem gledat portale, a tamo spominju Evil Within 2 i novi Wolfenstein ja se ceskam po glavi pa kako i idem vrtit video unazad kad ono skuzim pise 2016  :

nekako hejtam ubisoft uvijek ali realno far cry 5, beyond good and evil 2 i south park jedva cekam.
Od svega mi se čak i South Park najviše svidio. Nikada nisam bio neki fan crtića ali igra izgleda fora, a još i kad tome dodaš da dolazi s prvim dijelom isto tako, nije loš paket. Far Cry 5 mi je očekivano bio meh, sigurno će se odigrati ali opet mi to sve nekak mlako izgleda.

Ubisoft mi je možda bio i najbolji baš zato što to nisam očekivao. Od onakvih usranih, pompoznih, šarenih, poskočnih i plesnih pressica, napravili su baš emotivnu i konkretnu predstavu.

Čak i ti rabbidsi, koliko god mi bili nezanimljivi, moram priznati da u suradnji s Mariom i Xcom taktikom imaju neku draž. Sram me kaj to govorim, al istina je.

AssCreed Origins izgleda odlično. Trailer nije pokazivao puno, ali gameplay je pokazao koliko je igra dobra. Plus, imamo drugi najdraži setting koji sam htio (Japan being number one). Nadam se nekoj dobroj priči ili barem na razini Ezia.

Far Cry ko Far Cry, ali setting je opet ono što mi diže igru skroz. Baš mi paše taj hillbilly i religijski kult tematika, plus odlična mjuza. Ako ćemo imati nekog pamtljivog negativca, biti će genijalno!

South Park ili volite ili ne volite, ja na sreću obožavam, pa mi je drago da dolaze ne samo jedna, već dvije igre. Možda napokon nešto što će mi uništiti bateriju na mobitelu do kraja.

Skull and Bones me pomeo. Izgleda kao Sea of Thieves za odrasle. Prekrasni vizuali, prekrasni brodovi, super trailer. Baš me nabrijao. I ono, apsolutno neočekivana igra, bez ikakvih leakova. Super.

Elijah Wood sa svojom filmskom kompanijom i igrom djeluje intrigantno iako nismo saznali ništa. Činjenica je da to nažalost neću igrati, jer nemam namjeru uzimat PSVR.

Beyond Good and Evil nisam nikad igrao, ali ovaj foršpan je genijalan. I zaista je lijepo bilo vidjeti Ancela sretnog i rasplakanog kad je došao na stage. I sami kraj općenito je bio baš dobar. Svi se lijepo popeli na binu i pokazali zajedništvo. Nekima slinavo i blesavo, meni baš divno.

Trailere su uvijek znali napraviti. Čak i Crew, koji me ne zanima, izgleda dobro, montaža mu je bila genijalna, a mjuza je uvijek prigodna. Igre su se samo nizale, jedna za drugom, bez prevelike pompe i kenjanja. Bez MS-ovih sranja poput "world exclusive", "console exclusive" i 8bit igre u 4K!

Svaka čast Ubisoft. Naučili ste iz svojih grešaka.

Meni je nakon svega odgledanog zasada Ubisoft neočekivano najbolji bio na E3. Veselio sam im se ko i svake godine jer likovi uvijek žešće cringaju i bude im zabavna pressica al ne iz razloga koji bi oni htjeli lol.

Al baš mi je sve bilo super. Prvo ovo je valjda jedini stream koji je bio baš Full HD i nije prekidao svako malo. Pressica je bila fino posložena, nisu puno srali nego su pokazivali igre i to dosta njih novih. Dosta govana al i par zanimljivh, par već poznatih, malo zacringali u početku s onim Mario gunovima haha i bio je onaj Just Dance WTF? moment, a i ono dosta je samo što je Yves izašao na pozornicu da odmah krepam od smjeha. I za kraj su fino zatvorili sa Beyond Good & Evil 2.

I to je sve što sam tražio od tih E3 pressica. Da budu zabavne i pokažu barem pokoju novu zanimljivu igru pored tih već poznatih.