Ubisoft mi je možda bio i najbolji baš zato što to nisam očekivao. Od onakvih usranih, pompoznih, šarenih, poskočnih i plesnih pressica, napravili su baš emotivnu i konkretnu predstavu.
Čak i ti rabbidsi, koliko god mi bili nezanimljivi, moram priznati da u suradnji s Mariom i Xcom taktikom imaju neku draž. Sram me kaj to govorim, al istina je.
AssCreed Origins izgleda odlično. Trailer nije pokazivao puno, ali gameplay je pokazao koliko je igra dobra. Plus, imamo drugi najdraži setting koji sam htio (Japan being number one). Nadam se nekoj dobroj priči ili barem na razini Ezia.
Far Cry ko Far Cry, ali setting je opet ono što mi diže igru skroz. Baš mi paše taj hillbilly i religijski kult tematika, plus odlična mjuza. Ako ćemo imati nekog pamtljivog negativca, biti će genijalno!
South Park ili volite ili ne volite, ja na sreću obožavam, pa mi je drago da dolaze ne samo jedna, već dvije igre. Možda napokon nešto što će mi uništiti bateriju na mobitelu do kraja.
Skull and Bones me pomeo. Izgleda kao Sea of Thieves za odrasle. Prekrasni vizuali, prekrasni brodovi, super trailer. Baš me nabrijao. I ono, apsolutno neočekivana igra, bez ikakvih leakova. Super.
Elijah Wood sa svojom filmskom kompanijom i igrom djeluje intrigantno iako nismo saznali ništa. Činjenica je da to nažalost neću igrati, jer nemam namjeru uzimat PSVR.
Beyond Good and Evil nisam nikad igrao, ali ovaj foršpan je genijalan. I zaista je lijepo bilo vidjeti Ancela sretnog i rasplakanog kad je došao na stage. I sami kraj općenito je bio baš dobar. Svi se lijepo popeli na binu i pokazali zajedništvo. Nekima slinavo i blesavo, meni baš divno.
Trailere su uvijek znali napraviti. Čak i Crew, koji me ne zanima, izgleda dobro, montaža mu je bila genijalna, a mjuza je uvijek prigodna. Igre su se samo nizale, jedna za drugom, bez prevelike pompe i kenjanja. Bez MS-ovih sranja poput "world exclusive", "console exclusive" i 8bit igre u 4K!
Svaka čast Ubisoft. Naučili ste iz svojih grešaka.