S obzirom kakve su do sada bile konfe moram se složiti sa ovim.
Ubisoft - 12.6. 22:00h
Jedva čekam Ubisoft. Bez zajebancije.Ako nam ne najave Division 2, neka slobodno propadnu.
Nece najaviti. SkillUp objavio jos neki dan da ne očekujemo. Pricao s ljudima iz UbiSofta
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Idem spavat kad počne Ubisoft da se mogu probudit za Sony.
Ajmo gledat: http://www.ffa.hr/e3/ubisoft/index.html
Rugao sam se Ubiju ali realno pressica rula.
BEYOND GOOD AND EVIL 2 BURAZ
FFA na aparatima
Najbolja konfa jednog studija ikad.
Reciklaža.
Jedino mi je far cry 5 bio interesantan, ostalo slabo, evo sad 30min gameplay novog AC-a pa da vidimo to cudo
Ako vam je ova konferencija bila slaba onda stvarno ovaj forum ne priznaje nista osim ako nije pod Sonyem - bas prelose, ko da sam na starom Gameplay forumu.
Beyond Good & Evil 2 napokon !
Najbolja konfa do sad.
Meni je konfa bila čisto solidna. Niti preduga, niti prekratka. Pokazali sve kaj su imali bez puno preseravanja i pričanja.
Najbolje na ovom E3u dosada
Meni je konfa bila čisto solidna. Niti preduga, niti prekratka. Pokazali sve kaj su imali bez puno preseravanja i pričanja.Točno to.
Mislim, malo sam razočaran jer je inače njihova pressica festival susramlja, ali ovo je bilo skroz ok.
Doduše, Assasin's Creed, oni gusari, Crew 2 i Steep izgledaju ko govna.
ALI BEYOND GOOD AND EVIL 2!
Nije mi se dalo gledat pa recite jel bilo kaj da je imalo barem 1% veze s Divisionom?
Ako nije, konfa je smece bila.
Ako vam je ova konferencija bila slaba onda stvarno ovaj forum ne priznaje nista osim ako nije pod Sonyem - bas prelose, ko da sam na starom Gameplay forumu.Dobra je bila konfa zar razliku od onog jučer gdje je bilo prestavljanje Indi igara ccccc Isprika samo su Forza i Metro opravadali očekivanja a sve ostale kme kme kme kako bi Hajdukovci rekli
Nije mi se dalo gledat pa recite jel bilo kaj da je imalo barem 1% veze s Divisionom?odustaju od igre jer nitko ne igra vise, nista novo nisu najavili
Dobro je, Viper je odgovorio, onda mogu odahnut.Nije mi se dalo gledat pa recite jel bilo kaj da je imalo barem 1% veze s Divisionom?odustaju od igre jer nitko ne igra vise, nista novo nisu najavili