PS2MASTER Totalno sam propustio...ništa.I ako je MS užicao EA prezentaciju Anthema na vlastitoj konferenciji, znači da opet imaju bogatu ponudu eskluziva za otkrivanje.Anthem nije eksluziva. Igra je pod palicom EA. Ja mislim da oni nemaju nista eksluzivno za prikazati. Prvo jer sve dolazi i na PC, a drugo Anthem je multinaslov koji dolazi na PS4, jedino moze biti vremenska eksluziva poput ROTRaNe može biti ni vremenska ekskluziva kad je najavljena za sve platforme. Logično
chono7 Prvo smo ustanovili da se Deadwalker sali, a drugo je moguce kao i ROTR kad je bio najavljen za sve platforme, pa na predstavljanju je bio corak, jer su uboli neku vremensku eksluzivnost, kurac palac
PS2MASTER Prvo smo ustanovili da se Deadwalker sali, a drugo je moguce kao i ROTR kad je bio najavljen za sve platforme, pa na predstavljanju je bio corak, jer su uboli neku vremensku eksluzivnost, kurac palacNije bio najavljen nikad, nego je bilo očekivano da će biti multiplatform od najave. Samo je bio prikazan po prvi puta na MS-ovoj konfi.
PS2MASTER Odustajem.. da ti si u pravu. Odustajem = sereš kvake, al neda mi se s tobom raspravljat.Ja ti velim kak je bilo. Al dobro....misli si kak oš.
Heat Ne kužim jel ps master dobije notifikejšn kad 2 od 4 riječi, Playstation, Xbox, indie, ekskluziva, budu spomenute u istom postu.
Fenix Najgora konfa koju sam ikad gledao. Iz Ubisofta su bogovi za EA. Igre su im kakve jesu, ali si siguran da ces dobit nekoliko novih IP-eva uz jebenu prezentaciju.
Deadwalker Ne kužim jel ps master dobije notifikejšn kad 2 od 4 riječi, Playstation, Xbox, indie, ekskluziva, budu spomenute u istom postu.Važno je pojasniti stvari za slučajne prolaznike ;)
ludi_milesio21 gledam taj ea, ovo svake godine sve gore,stvarno pretjeruju s tim sportom,smaraju na zesce,nfs same crap, a way out ce se odigrati,jos mi je ostalo pogledati sw, ali sve u svemu ocajno lose.