6 dana kasnije

Jedino što očekujem od EA-ove presice je daju release window za Star Wars igru od Amy Hennig i nadam se da će Bioware dati reveal trailer od svojeg novog IP-a.

Zanima me mrljava fifa i mozda nekim cudom neki novi shooter onako iz vedra neba

Nastavak Dead Spacea, ili neki novi IP. Osim toga me zanima kako ce izgledat novi NFS i Battlefront.

Blazeni Naughty Dog, CDPR i Sony konferencija, jer ovo je stvarno bilo katastrofa. Idemo vidjet moze li Ubisoft gore od ovog

Ma bjeda teska nisam ni do kraja ostao.

Jedino mi je ono sa zatvorom bilo zanmljivo. To i ono rusko za BF4.

Nisam ni do kraja pogledao, jel bilo nesto poslije onog SW gameplaya?

Apsolutna nula. Ništa. Patetično.

Ona malička je bila hajlajt konferencije 👍👍

viper89  :

Ona malička je bila hajlajt konferencije 👍👍
my nigga

dom mi je ukrao komentar. bas sam ocekivao da ce pasti barem jos jedna star wars igra, cak ni to. a ovo s alex hunterom ni devetogodisnjacima nije zabavno, zabrijali su totalno.

anthem bi mogao biti kul, vidjet cemo sutra. microsoft mi je ionako ove godine mozda i najnapetiji s obzirom da gotovo nista nadolazece nemaju a ne vjerujem da sony moze ponoviti genijalne konfe iz 2015. i 2016.

Jedan od najgorih presica ikad, ono kad ti DLC za prošlogodišnju igru bude vrhunac eventa.
Dobar je bio onaj youtuber kao voditelj... svašta.
Šteta šta one voditeljice nije bilo malo više. Zbog nje se donekle isplatilo gledat. 

Poprilicno losa konfa, onaj yutjuber je gadno zayebo xD
Ono kaj mi se svidjelo je Anthem i ona split screen igra sa zatvorom i zenska prezenterica na star warsu

Žalosno je što je najzanimljivija stvar na EA-ovoj presici bio ''polu-indie'' naslova A Way Out (osim Star Wars prezenterice).

Battlefront 2 će biti ono što je jedinica trebala biti, ali to smo ionako već znali, a jedino što je trebalo biti zanimljivo su prodali Microsoftu za njihovu presicu (Anthem).

Al oni se stvarno potrude da im svaki E3 show bude što lošiji od prethodnog. Likovi dođu na E3 i otvore show sa BF1 i nekim random YT likovima, WTF??? I onda naravno ostatak showa tri dana pričaju da bi pokazali akumuliranog gameplaya svega pola sata od kojeg imaju 2 zanimljive igre koje dobiju jedva 10 min prostora.

Onaj Way Out stvarno izgleda zanimljivo i moglo bi ispast zabavno, al naravno da je to imalo svega 5 min prostora, frajer je morao onako brzo pričat jer su ga ovi valjda htjeli što prije stjerat s pozornice lol. I onda onaj BioWare novi IP, mislim je da je Andromeda ispala malo žešći fail, al opet je uvijek zanimljivo vidjet novi IP, al naravno da su to teasali na 2 min i rekli eto to neće vidjet ovdje.

Očekivao sam onu Visceralovu Star Wars igru sa Amy Henning da barem malo začini njihovu (već svake) godine ustajalu konferenciju, al ništa.

Totalno sam propustio...ništa.
I ako je MS užicao EA prezentaciju Anthema na vlastitoj konferenciji, znači da opet imaju bogatu ponudu eskluziva za otkrivanje.

Ja mislim da oni nemaju nista eksluzivno za prikazati. Prvo jer sve dolazi i na PC, a drugo Anthem je multinaslov koji dolazi na PS4, jedino moze biti vremenska eksluziva poput ROTRa