Bethesda - 12.6. 06:00h
Bethesda je pomjerena za 06 ako se ne varam. :-)
Bethesda je pomjerena za 06 ako se ne varam. :-)woot? imas neki link il nesto? ja na netu ne nalazim nista :/
edit: naso na twitteru, thanks!
Np, a i bolje je vrijeme u svakom slučaju, nekako se i da ustati.
A i svejedno bi se ustalo obavezno za TEW 2 i Wolfenstein
Bit će zanimljivo jedino ako potvrde TESVI da možemo odma pljuvati slijedeći izbor settinga i krenuti sa "Skyrim i nije bio toliko loš".
Sumnjam da će biti TESVI jer Bethesda izdaje igre svakih 5-6 godina (a najavljuje ih par mjeseci prije izlaska).
Od Fallouta 4 je prošlo koliko...dvije godine?
ja se nadam da ce tes6 preskocit ovu generaciju inace nece biti nikakvog upgrejda. bit ce F4 copy paste
Neki novi Wolfenstein bi bio <3
to je 100% koliko je leakova bilo dosad e sad, daj mi Doom ili bar nekakvu ekspanziju i to je poso
A i svejedno bi se ustalo obavezno za TEW 2(Tamo pred sami kraj Bethesdinog izlaganja...)
- Pete Hines is on the stage and he starts talking words of praise for Shinji Mikami.
- Pete finishes and Mikami-san appears on the stage.
*the audience goes crazy*
Mikami begins...
- "As you all probably already know, I said couple of times that Evil Within will be my last game. I really did try to make it so. But... I failed." (Everyone laughs)
He continues...
- "I felt like I had one more game in myself. And I belived that you too deserved one more game from me and my dear colleagues from Tango Gameworks. And, you know, this one is really my last game as a director." (He laughs)
*audience goes mental*
"I am proud to finally present our latest hard working project. I hope you’ll love this one."
*Mikami bows, lights goes off, trailer starts...*
- Clair de Lune starts playing.
From the father of survival horror, industry icon...
Bethesda Softworks presents...
A Shinji Mikami game...
- In the next three minutes you see one of the best horror trailers in history of gaming.
- Trailer finishes with worldwide launch date of October 31th, 2017.
PRE-ORDER NOW to play as Shinji Mikami (2003. Sunglasses Edition) himself trough this adventure of gruesome terror.
*audience dies*
*Fenix shuts down FairForAll forum*
DREAM. Solid Snake
Jel gleda ko ovo?
Doom podrska za PSVR i VIVE
http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1389745
ko iznajmi pozornicu na e3 da bi rekao da im igre dobivaju podršku za VR, da im za igru staru 5 godina dobivamo novi skin za lika, da izlazi novi dlc i da dolaze 2 nove igre ove godine? 40min (?) je trajalo. ja ne mogu vjerovat u šta se pretvara gaming industrija, a pogotovo bethesda. jebo ih skyrim više. igra je super al daj. čak najbolja vijest bi bila, da ESO ide f2p, šta po meni će ić do kraja godine.
Znači ni slovo o novom TES-u??
Znači ni slovo o novom TES-u??noup, a i tko je to ocekivao. Pa tek su izbacili morrowind za ESO prije 5 dana
dobio si skyrim za switch
vidi se da nece uopce najavljivati igre dok nisu spremne, tako je wolf i evil najavljen i izlazi do kraja godine. Tako je bio i fallout, vjerujem da ce isto napraviti sa TES, nece ga ni najaviti dok nece bit spreman izac te godine
Mozda cekaju da dovrse novi engine :
Ahahahahhahaha
Bolje nego kao Square, oni danas dogovore na kafi koju će igru praviti, pa sutra zovnu sony da je ubace na E3. Draže mi je ovako, najave samo ono što izlazi kroz pola godine, godinu max.
Da su znali da će ovako loš E3 zasad biti, bilo koju udarnu igru da su najavili, ne samo Bethesda već i ostali, bili bi u žiži javnosti i imali bi odličan prodajni marketing zbog loše konkurencije.