ljudi ganjaju platine za ovu igru, ja se ne mogu natjerat da završim Act 2, tako mi je glupa i dosadna igra, što se tiče priče i toga, da je to nevjerovatno... kad će patch 1.03 ? igra i dalje ima ssssssslooooooooowmotiooooooon virus koji fasuje kad se zakuha atmosfera.

7 dana kasnije

pa šta je ovo majke ti isusove
upalim igru na ps4 ,  a ona izgleda ko da igram na ps3
grafički je ovo hebeno loše u pm

nego jučer kad se igra jos nije instalirala do kraja ,a mogao se igrat samo neki free roam na otoku grafika je bila katastrofa
danas kad samo pokrenuo je to dosta bolje al jos uvijek je to sa grafičke strane dosta loše
i ubije me loading same igre kod pokretanja na početku dok se logira na server i onda kasnije ako skipam scenu opet čekam ko budala
jednostavno ubija volju za igranjem opčenito i neznam dal ču se natjerat da igru završim

Igra je preglupa, nažalost.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

10 dana kasnije

Igra je preglupa, nažalost.
Nazalost.....Potpuno si u pravu.

Da je mizda izisla 2008 ili 2011, sigurno bih uzivao u njoj. Medjutim, moj ukus se promijenio, pa sam nekako i prerastao ove bezumne eksplozivne Michael Bey produkcije.
Eto poceo sam jucer, odigrao sam par sati. Sve je to OK, ides, pucas, lomis, skoro si neunistiv, sve se rusi, eksplodira.... A ja potpuno ravnodusan, cak i malo iznerviran jer moram unistiti jos tri plinske boce i dvije jumbo reklame.
Nastavit cu jos malo, ali nemam nikakav poriv da igram. Kad je Saints Row 3 izisao (ova mi je igra nekako usporediva), uzivao sam u istim stvarima. Ali sad, 5-6 godina kasnije, nakon Until Dawn, Rapture, Ethan Carter, Journey, The Witness, Life is Strange, pa i akcija kao Dying Light, Phantom Pain, Tomb Raider itd. ne pronalazim zabavu u ovakvim igrama.
Mislio sam da ce mi dobro doci ova igra da odmorim mozak nakon Witnessa, ali jedno je odmor, a drugo neopoziva ostavka svih mozdanih stanica.

mjesec kasnije

Hello Everyone,
Just Cause 3’s first content pack entitled SKY FORTRESS will be available on March 8th for all holders of the AIR, LAND AND SEA Expansion Pass and will go on general sale on March 15th.

In preparation for the new AIR, LAND & SEA Expansion Pass content, the main game will also be receiving a new update on Friday March 4th that includes the following fixes:

- Reduced initial loading time and in-game loading screens by 20-50%
- Fixed several memory leaks resulting in crashes
- Reduced a number of random crashes
- Improved streaming of game world
- Some performance optimizations related to hitches and stuttering
- Implemented DLC system in preparation of the Air, Land and Sea packages

The SKY FORTRESS pack will be priced at $11.99 / €11.99 / £9.49 whilst the AIR, LAND & SEA Expansion Pass is available for $24.99 / €24.99 / £19.99. All three content packs will be available before the end of summer 2016 and released one week early to Expansion Pass holders.

https://justcause.com/en-us/blog/sky-fortress-release-date-and-patch-notes

godina kasnije

Jucer ponovo malo igrao jc3 u boost modu i sada je to to.
Igra izgleda kao remasterd izdanje.
Loading time mizeran.
Potpuno druga igra.

2 mjeseci kasnije

Krenuo napokon igru nakon sto mi je godinu i pol stajala na polici. Kao sto sam se i nadao, prezabavna igra, a promjene kod kuke i gameplaya su dobrodosle. Jedino me malo upravljanje autiju smeta, ali nema veze, bitno da je zabavno, bas kao i JC2. No tehnicki je igra slabija. Mislim, grafika je solidna, no malo previse ucitavanja po mom ukusu. I stalo me izbacuje sa Square Enixovih servera, pa je malo i to iritantno. No nastavljam dalje, unistavanje i kuka nikad nisu bili zabavniji.

Dobro si me podsjetio na ovo. Nabio sam dosta sati u JC2 i bilo mi je zabavno, a sad me ova baš i ne privlači. Morat ću probati pa da vidim ide li ili ne.

Ono kad ti bas sjedne... (pazljivo poslusajte sto Rico (?) kaze u videu )

https://youtu.be/Kd280B9Pzyw

Inace wingsuit mi je tako genijalna novost, uzivam letiti s njim. Eksplozije su jos vise a la Michael Bay sto nikako nije lose za igru. Svidja mi se i kako su ubacili nacin nadogradnje kroz challenge koji nisu bas lagani.
Jedino kazem, ta tehnicka strana igre malo steka, nekad FPS zna stvarno jako past. Evo u ovom videu negdje izmedju 3 i 3 je stvarno pao dosta, gotovo slideshow.

https://youtu.be/4cXdnG8005s

2 mjeseci kasnije

Iako imam i novi Crash i Wipeout, počeo sam prije koji dan igrat ovu igru. Ajme, al je velika. Nakon par odigranih misija, rekao sam si, ma jebemti, idem nać sve audio dokaze i da otključam najjači helić pa onda raspali po svemu. Otključat Gear za bacanje kontejnera i maži.

11 dana kasnije

Zavrsio igru bas. Pita cura kako je moguce da iz malenog kontejnera izadje helikopter il avion. Da jednostavno nema logike. Eto, je znam. Da Bavarium bazuka je mrak. :

3 godine kasnije