Grappling Hook 3.
Igra je prezabavna, ne znam zašto, ali tako je. Što duže igram to je bolja, mada je nekako zaostala po nekim stvarima u odnosu na drugre open world igre, ali opet je.. ne znam.. dobra
Negativnih stvari ima više. Looooaaaaddddiiiiiiiiiiing zna biti prebrutalan, kolega iznad je dobro napisao. Challenge moraš rješavati da bi skupio Gearse (ne te girse) za otključavanje Perkova, ali.. loading nekad bude minuta, nekad 10 minuta. Bože. Sačuvaj. Također, kad poginem, nisam ljut jer sam poginuo nego zato što znam da me čeka brauzanje po telefonu dok se level učita
Taj loading je sitnica u odnosu na ono najgore, najveći minus u igri, a to je - framerate.
Igram na PS4, igra je kaotična sama po sebi i explozije koje su savršene su svakodnevnica, međutim, u tom kaosu frejmrejt mi je pao TOLIKOOOO da je igra postala usporena kao da sam gledao slow-motion replay, a ne da sam igrao. Ovo još nisam doživjeo za 2 godine koliko igram na current gen-u. Najgori framerate pad ikada. Ono sa Witcher 3 pa močvara pa magla pa kad smo kukali... to je ništa.
Znači, snimio sam par tih lošim fps momenata da imam dokumentovano, ali ovo je užas. Mislim da ću pauzirati sa igrom dok ne dođe patch, jer šteta igrati na silu ovako na momente neigrivu zabavnu igru.
Dodao bih samo da pojma nemam koja je radnja u igri, priča i likovi su mi totalno nezanimljivi, a glavni protagonist je možda najgori glavni lik u mojoj gaming karijeri; lik je nezanimljiv, sa lošim akcentom, a ne pomaže ni to što ne postoji apsolutna nikakva kustomizacija njegovog izgleda.