Hebote...pa uzeli su sve velike 3rd party igre?!
Destiny, COD, Fifa, RDR, Star Wars...

Ubisoft onda ide MSu pretpostavljam?
MS ima Shadow of War i mozda novi Assassin's Creed. Mislim da je Microsoft negdje rekao da ce smanjiti sa tim marketinskim dogovorima.

Hebote...pa uzeli su sve velike 3rd party igre?!
Destiny, COD, Fifa, RDR, Star Wars...

Ubisoft onda ide MSu pretpostavljam?
MS ima Shadow of War i mozda novi Assassin's Creed. Mislim da je Microsoft negdje rekao da ce smanjiti sa tim marketinskim dogovorima.
Il možda nema. Shinobi je rekao da je budget Xboxa tijesan.

Daj ne teasajte sa Bloodborneom, srce mi je stalo kad sam vidio na fejsu...kad ono, samo prazna nagađanja.

Sa TLOU 2 gameplayem će se ionako pošpricat po 99% ostalog, još da mi Bloodborne 2 ubace i mogu mirno umrijet (nakon što ih odigram)
TLOU je bio genijalan, ali ne sumnjam da ce nastavak bit deset puta bolji. Vec prvi nastavak je graficki bio fantastican, ovo sada na cetvorci ce bit nesto posebno. Mislim da ne mozemo ni zamislit sto nas sve ocekuje.

Dečki moji ja se idem sašit ko svinja ak najave DMC5.

ceka se Kojima

najbolja reakcija 

https://www.youtube.com/watch?v=3QklAczGYNE

Dormin Solid Snake

Ako najavljuju japanske naslove, sve mi se čini da su vjerojatno iskopali neki stari IP odnekud i vraćaju ga nazad, ne kao remake ili reboot već kao nastavak. Izdali su PaRappa remaster, a sad dolazi i spiritualni nastavak sa zecom od istog tipa. Shemmue 3 je u razvoju, nevezano zapravo sa Sonyem ali očito u mislima publike od killer konferencije jelte. Suda51 je uspješno izdao Silver Case remaster i sada će izdati i nastavak. Persona 5 je ludilo. Nier: Automata je postigla sjajan uspjeh.

Zaboravili smo recimo na onu igru od tvorca Katamari Damacy, koja je još u izradi. Bloodborne 2 ne očekujem ali nešto od From Software sigurno možemo vidit - moguće neki novi Armored Core.

U biti, ja samo oću Summer Lesson za zapadno tržište i ja sretan, eto~ OwO

Sony, molio bih sto manje japanskih igara, ali znam da se to nece tako skoro dogoditi jer je Sony japanska kompanija. Od japanaca jedino igram Everybody's Golf i Gran Turismo. Preferiram zapadnjacke igre od Naughty Doga, Santa Monice,Media Molecule, Sucker Puncha,...

Sony, molio bih sto manje japanskih igara, ali znam da se to nece tako skoro dogoditi jer je Sony japanska kompanija. Od japanaca jedino igram Everybody's Golf i Gran Turismo. Preferiram zapadnjacke igre od Naughty Doga, Santa Monice,Media Molecule, Sucker Puncha,...
Kakav minus

Emile ajde spavat.
Nema do Japanaca, svaka cast svima.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Malo VR i Move u ruci jel? I pomoć djevi napisat domaću zadaću?

Malo VR i Move u ruci jel? I pomoć djevi napisat domaću zadaću?
M-možda...

Šta su potvrdili prvi ingame prikaz TLOU II?

Inače očekujem najave datum izlaska za GOW, Spiderman i Days Gone (pauk ili zombiji izlaze ove godine mark my words), prikaz nove igre Sucker Puncha, neku novu neočekivanu igru, možda Bloodborne II i još svašta nešto. I ne bi me iznenadio remaster Killzone 2 i 3 te GOW: Ascension.

Kad već nižemo želje, evo i mojih od Sonyjeve konferencije:

The Last of Us: Part II - trailer
novi IP Sucker Puncha - reveal trailer
Spider-Man - trailer s datumom izlaska
God of War - gameplay trailer s datumom izlaska
Detroit: Become Human - gameplay trailer s datumom izlaska
Ni No Kuni 2 - gameplay trailer s datumom izlaska
Bloodborne 2 - reveal trailer
Knack 2 - trailer
remaster/remake od Bluepoint Gamesa - reveal trailer
Dreams - trailer s datumom izlaska
Days Gone - gameplay trailer s datumom izlaska
Horizon: Zero Dawn ekspanzija/DLC - reveal trailer
Gran Turismo: Sport - gameplay trailer
Final Fantasy VII: Remake - gameplay trailer s datumom izlaska
Uncharted: The Lost Legacy - gameplay trailer

Pod datume izlaska ne mora biti točan datum, nego barem koji kvartal/godišnje doba.

Uff, jesam hrpu toga nabrojao, ajd nek bude dvije trećine od nabrojanog i ja presretan.
Bloodborne 2 i Final Fantasy VII: Remake bi mogli komotno biti ostavljeni za PSX no budimo optimisti

Kojima potvrdio da Death Stranding neće biti na E3 ove godine.

Bolje...nema smisla da pokazuju nekakve teasere, a nitko ni ne kuži o čemu se radi.

https://www.youtube.com/watch?v=dIOEJWhzmzY

Bolje...nema smisla da pokazuju nekakve teasere, a nitko ni ne kuži o čemu se radi.
bas si dosadan s hejtanjem DS svaki put isti post
to kaj nitko ne kuzi je pola zabave kad kojima najavi igru. Sta je bolje, evo ti FC5, preorder gold/premium/toranj editiona, 19 dlca i vozi?

https://www.youtube.com/watch?v=8XQGKsR0f6o

bas si dosadan s hejtanjem DS svaki put isti post
to kaj nitko ne kuzi je pola zabave kad kojima najavi igru. Sta je bolje, evo ti FC5, preorder gold/premium/toranj editiona, 19 dlca i vozi?
Nije da hejtan (toliko) koliko je bolje da se pojavi za godinu dana sa konkretnim projektom.
Ako igra nije spremna onda je bolje da je zadržiš godinu dana ili 6 mjeseci pa je predstaviš kako treba.

Valjda je Kojima nabavio namještaj i opremu pa je taman sada počeo sa radom 

mozda nisi pratio al znas kakav studio vec lik ima, i vec je pun sa ekipom... da ne spominjem sony funding. ne bi me zacudilo da brzo ispucaju igru, pogotovo kako suradjuju s GG i vec imaju gotov engine, i uz to rade 1 platformu i manja igra. Inace KP jako brzo stancaju igre, pogledaj stare MGS igre, MGSV je bio posebna prica, novi in house engine, 5 platformi istovremeno i znamo kako je zavrsilo. najbolji ti je dokaz tome koliko su brzo napravili 2 trailera u manje od godinu dana nakon osnivanja studija. naveliko se radi na igri siguran sam.

al da, hejter si od starta