Sony - 13.6. 03:00h
Za neupućene, što se pojavljuje?
Jedino sigurno znam za TLOU 2.
Novi Spiderman. God of War 4. Sucker Punch novi IP siguran sam...
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Horizon DLC.
Bloodborne 2.
Gief!
Svi zaboravljate GOTY - Knack 2
NNK2?
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Zašto su oni uvijek u 3 ujutro.
Zašto su oni uvijek u 3 ujutro.A nekako je "običaj" da Sony zatvara E3 pa eto.
Zato da se vidi ko je pravi Sony fan a tko spava.
Ja cu konfu pogledat kad se naspavam, naravno ne otvarajuci forum do tad.
Sony potvrdio da ce
* God of War
* Spider-Man
* Uncharted: The Lost Legacy
* Days Gone
* Gran Turismo Sport
biti na ovogodisnjem E3 sajmu.
http://www.glixel.com/news/playstation-is-winning-but-what-next-w485683
Jel ima vijesti o onom Detroitu?
To mi je ostalo u pamćenju kao jedna od zanimljivijih igara.
Jel ima vijesti o onom Detroitu?Mislim da nije bilo nikakvih vijesti o toj igri jos od trailera sa proslogodisnjeg E3 sajma. Trebala bi bit i ove godine.
To mi je ostalo u pamćenju kao jedna od zanimljivijih igara.
Najvise me zanjima kako ce izgledat novi Spiderman. Ako to naprave kako treba moglo bi rasturat. Poslje toga definitivno Days Gone i naravno TLOU 2.
Ja san skroman I samo zelin kvalitetan God of War, fali mi jedan taj bezumni button mashing..
Sony potvrdio da ceVjerovatno ćemo dobiti i datume izlaska za navedene igre. A možda će biti prikazan i RDR 2 :
* God of War
* Spider-Man
* Uncharted: The Lost Legacy
* Days Gone
* Gran Turismo Sport
biti na ovogodisnjem E3 sajmu.
http://www.glixel.com/news/playstation-is-winning-but-what-next-w485683
Sony will also be pushing its partnerships, "We have a Call of Duty partnership, a Destiny 2 partnership, Red Dead partnership with Take-Two and Star Wars with EA," says Ryan.While unwilling to specify the nature of these deals, it's likely we'll see trailer premieres at the very least.U nastavku.
Vjerovatno neće biti press konfa, nek samo prikaz igara. Slično prošlogodišnjem prikazu. Lajkam.
As for the experience awaiting PlayStation buffs when the curtain lifts on Sony's E3 media event, live streaming from the Shrine Auditorium & Expo Hall (online as well as in select theaters) next Monday, June 12, Layden says to think of it less as a press conference than a software showcase."The crowd will only have to suffer I think in aggregate 90 seconds of me," he jokes. "And in the middle will be all the games."Bit će prikaz japanskih naslova.
ayden says the Japanese publishers are also coming back, listing off recent games like Resident Evil 7, Nioh, Nier: Automata, Persona 5 and Final Fantasy XV as examples. "That's super important for us," he says. "I think a lot of Japanese developers lost their way chasing the mobile games yen, if you will, but they're coming back to console in a major way. And speaking of, we'll have some big announcements at E3 in that precise vein."http://time.com/4804768/playstation-4-ps4-pro-psvr-sales/
Hebote...pa uzeli su sve velike 3rd party igre?!
Destiny, COD, Fifa, RDR, Star Wars...
Ubisoft onda ide MSu pretpostavljam?
nazalost imaju i far cry, nadam se da ce ipak to ic direktno kod ubija
Bit će prikaz japanskih naslova.DMC 5 Solid Snake K.ayden says the Japanese publishers are also coming back, listing off recent games like Resident Evil 7, Nioh, Nier: Automata, Persona 5 and Final Fantasy XV as examples. "That's super important for us," he says. "I think a lot of Japanese developers lost their way chasing the mobile games yen, if you will, but they're coming back to console in a major way. And speaking of, we'll have some big announcements at E3 in that precise vein."http://time.com/4804768/playstation-4-ps4-pro-psvr-sales/
FF7R, DMC5 i Bloodborne 2 najizgledniji, nadam se i povratku nekih starijih franšiza (Parasit Eve ili Dino Crisis !?).
Hoću The Getaway i Syphon Filter nastavke/rebootove
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Daj ne teasajte sa Bloodborneom, srce mi je stalo kad sam vidio na fejsu...kad ono, samo prazna nagađanja.
Sa TLOU 2 gameplayem će se ionako pošpricat po 99% ostalog, još da mi Bloodborne 2 ubace i mogu mirno umrijet (nakon što ih odigram)