14 dana kasnije

Da vam skratim google

10:00 Friday, Pacific Time (PT) is

19:00 Friday

Prije sam se tome radovao kao drugom Božiću ali pošto većinu tih igara već sada možeš naći na "sivim" stranicama ili po Reddit za istu akcijsku cijenu ili manje nema mi baš ta rasprodaja nešto smisla. Jedina pozitivna stvar je što se može neki dobri indie uloviti.

Manu cijenu, steam akcije su i dalje pre skupe 😃

prayer To i recimo zna bit iznimki, recimo sekiro na "svim" stranicama je i dalje skup iz nekog razloga (khm activision)

Isto tako pikiram C&C 3 Kane's wrath a ne zelim ga na smecu (originu) za koje ima manjih cijena

deathwish Ma ali te Souls igre ioanako nikad ne budu na popustu osim na Steam gdje je večinom vremena 60 eura. Ali da, za Uplay i Origin igre Steam je i dalje najbolje riješenje.

prayer A nije baš, Dark Souls 3 "ultimate" je nekad bio desetak eura, a Sekiro nikad ne ide ispod 30.

prayer sad proslo, prije kad sam pokusavao nije radilo. Super kaj si reko 🙂

@Brijac hehe rade trejdam, cijeli zivot sam mecena i nis nemam od toga 😃 (nemam the forrest btw)

Poceo sale, uzeo si Kenu, razbibriga nakon Eldena

Uzeo The Forrest da odigram s burazom i Battlefield 1 koji sad svi igraju pa da i ja malo nabacim.

Sviđa mi se kako nastavljaš s odličnim survivalima. The Forest mi je fantastičan, pogotovo kooperativno.

Fenix

Buraz mi je to preporučio, on je to igrao već davno i uvijek hvalio i rekoh kad je ovako jeftino idem uzeti i s njim odigrati.

Kako je počela jesenska akcija, tako su počele i nominacije za ovogodišnje Steam nagrade.

Ako vam se da, podijelite vaše nominacije s ostalim članovima.

Evo mojih: Link