Fico uzeo odmah sebi i burazu isto. Jedna od najjacih igara ovaj gen.

Evo i vanquish 5€. Moram i to uzeti 😂

Skoro sve to kaj valja su već prebacili s PS3 na PC. Svaka čast.
I Okami i Vanquish i Bayonetta i Catherine.

Samo fale Lollipop 🍭 Chainsaw i Shadow of the Damned.

Tzereen Već sam pomislio da si sve ove igre pripisao Segi. Ali da, i ja bih volio još jednom odigrati Sudin i Mikamijev Shadows of the Damned. Ako ništa drugo, onda zbog "taste my big boner!"🤣

Uz Segu, LA Noire je isto na popustu, 9€ dođe. Novčanik će plakati, ali šta se mora, mora se.

Fico a biće valjda još i niže na ove dve rasprodaje, Halloween i New year's.

evo i sonic mania 5€. ovo cu ti zapamtiti @Fico busitelju takuina

Zero volio još jednom odigrati Sudin i Mikamijev Shadows of the Damned

nisam nikada zaigrao, a opasno bih htion. nadam se da ce doci na steam ili gog

Možda maknu stuttering kreteni.

Steam Halloween Sale 2020: October 29 to November 2

Steam Black Friday/Autumn Sale 2020: November 25 to December 1

Steam Winter Sale 2020: December 22 to January 5

10 dana kasnije

Ima tko iskustva igranja preko steam aplikacije za tablet?
          Kak to funkcionira?
          Planiram uskoro za nizozemsku,a love za neki laptop nema,dok za tablet mogu izdvojiti do 1200 kn

Gazza Prvi glas da možeš igrat preko STEAM aplikacije.Oni nemaju nikakav streaming igara,jedino možeš streamat preko svojeg PC na TV,i tablet al mora biti spojeno na istu mrežu.

Da fakat,ne ide to tak kako sam si ja zamislio. Znaci banana.
            Ne znam jel mogu uopce onda ista i igrati na tabletu,nisam prakticki ni koristio nikad tablet. Prebacim pitanje u temu za tablete,nemrem ju naci

Gazza Možeš koliko znam isprobat onaj Geforce Now,igraš igre iz svoje kolekcije preko streaminga ako su podržane.

Gazza ja bi probao xCloud. Uzmeš kontroler i streamaš igre s Game Passa ako imaš dobru konekciju.

Fenix
                To uopce nije losa ideja, al onda mi treba neki bolji tablet i kontroler,a za to trenutno nemam love.
                Uzet cu neki tablet tek toliko za multimediju,dok ne skupim nes love pa upiknem laptop i onda na xcloud.
                Hvala vam za savjete : )

Ne treba ti nikakav poseban tablet, samo da ima aktualnu verziju Androida.

Možeš na ovo, samo bi ja Vivax bilo koji izbjegao odmah. Ovaj Lenovo ima Android 9 (ili cak mozda i 10) sto znaci da mozes igrat i s PS4 kontrolerom.

Samo prije svega budi siguran da ćeš imat dobar internet s barem 4-5 mbit uploada i ruterom s 5GHz wifi.

Fenix
                    Hvala ti puno 🙂
                    Ne znam jos kakvo ce bit stanje s internetom tamo dok ne dodjem,al vjerujem da ce to biti ok.
                    Eh,moram prvo plejku prodati da bi imao za tablet,a imam samo jedan kontroler,nabavit cu tamo nesto.