Kaj sam ti napravio sad xD
boss je genijalan,ne mislim da je los i glup, super je spika s njim , ali zamara s onim shotom i jako tesko m use pruibliziti, ja sam igrao na master odmah pa ono 3 puta te pogodi i mrtav si.
ThaUrban ma nije, naviknut sam na te tezine jer sve vecinom krecem igrati na max tezini,samo lagano i pametno, kad zagusti palim stealth tih par sekundi i sve se da rjesiti,igrao sam dugo s prvim titan loadoutom, najvise sam koristio ION i te za bossove SCORCH setup osim za vipera sam mjesao ta dva jer plasma rifle shot to odradi jako dobro i probija onaj njegov stit plus malo hp-a mu skine.
juky evo danas cu to rjesiti jer je to najtezi trofej u igri,imao sam neko vrijeme oko 45 sekundi ,ali nisam se iskreno ni trudio , probao sam 2 puta taj run dok mi se igra jos instalirala.
Flipper meni je isto MP super, velike mape, brza spika, probao sam par modova koje igra nudi i svi su vise manje super,sad ne znam koliko cu ga imati vremena igrati jer Nion mi se vec skinuo sinoc i cekam jos 1 dan i pocinje igranje toga.