Taman završio, rastegnuo ju na max dana s obzirom da u zadnje vrijeme nisam stignul puno igrat.
Nebi baš išal tak daleko da uspoređujem sa Killzoneom 2, ovo je ipak podosta lošije, makar se u svakom slučaju radi o jako dobroj kampanji i popriličnom iznenađenju, vjerojatno nitko baš nije očekival i više nego solidan shooter od ovog.
Najveći plus je definitivno odnos između Coopera i BT-a, bude ti stvarno žao nekih stvari. Nemogu reć da je ala TLOU, naravno, ali BT je sve, samo ne neka obična beživotna nakupina metala.
Osječaj napucavanja dobar, jedino nervira lagani auto aim. Obično vojnici u 95% situacija obična potrošna roba. 2-3 dosadna levela.
Bossovi ispodprosječni, jedino Viper ostaje u kakvom - takvom sjećanju.
Leveli vani lijepi i najbolji u igri, zgrade i corridori ipak ni blizu tolko zanimljivi.
Kad se sve zbroji, sve dosadašnje pohvale nipošto nisu izrečene bezveze, isplati se odigrati i šteta što prodaja pati.
Da se moglo još bolje i epičnije, vjerojatno se moglo, al imaju evidentni treći dio za poboljšanja.
Multi mi nije tolko sjeo kao u beti, prebrzo mi je i prebrzo padam...doslovno me pogledaju i već sam dolje.