Trust. Pray. Obey.
Nažalost setting i atmosfera novog Far Cry naslova meni se gadi...
Prvo i osnovno, ovo je vrlo dobra igra. FC5 je sve samo ne reciklaža prijašnjih FC naslova. No evo, nakon 15 sati igre sam puknuo i nisam više mogao progutati igru, atmosferu i setting. Kultisti, likovi mi se jednostavno gade. Nesjećam se kada su mi negativci bili toliko glupi, nezanimljivi i odbojni kao u ovome naslovu. Niti najmanje pozitivnu stranu nisam našao u tom svijetu negativaca. Drago mi je da je mnogima ovo sjelo, kao over the top američko pretjerivanje uz pregršt akcije, no meni se ovo zgadilo kao niti jedna igra u zadnjih 20 godina. Gameplay ima svijetlih strana naravno, ima tu dosta novih elemenata koji su me vukli da možda imam pozitivnije mišljenje. No vožnja helića i aviona mi je prelila čašu. Puknuo sam na misiji kada treba skinut avion od Seeda. Izbrisao igru i pogledao na YT sve krajeve i šta se dešava nakon tih glavnih misija. Hitbox me ubio; u sto situacija uopće nisam metkom zahvatio protivnika, a ubio sam ih. Jedini razlog zašto mi je žao što mi se igra ne sviđa, jer je Montana prelijepa. Nadam se da će uzet neku pauzu, pa se vratiti kao što je to bilo s FC3. Od mene 55/100.