Miro U ovoj igri se skriva GOTY. Potvrdit ću kad je završim...Ne skriva...izaša je u godini kad i Zelda koju nista nemoze nadmasiti
biomotoelektrogeokultivat Ja sam kupio neki dan igru i odigrao desetak minuta (uvod) i mogu reći da mi je baš katastrofa igra iako sam čitao da je kasnije dosta bolja jednostavno neznam ni sam jesam li uzalud dao 390 kuna il ce igra postepeno biti odlična kao što čitam na netu .Budemo vidili dam joj još koji sat šanse ako ne ide na bubanj.
fatamorgana Ja sam na cca 30 h a jedva trecinu rijesio, takoder uzivam u igri.Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk
Genesis toliko uzivam u igri, da sam ipak odusao od Horizon DLCa, jednostavno me origins vuce da ga igram
Miro Vidin da je neka misija ovaj tjedan aktivna ja san lv 31 pa se triba dignuti do 40 da je odigram
Genesis Vidin da je neka misija ovaj tjedan aktivna ja san lv 31 pa se triba dignuti do 40 da je odigramda..osobno sam ek 22 lvl, nema sanse da stignem do 40 za 5 dana...
Zero Ma Dunkey radi takve videe. Ovo je zapravo ništa u usporedbi s tim kako je popljuvao primjerice Andromedu.
fatamorgana Igra uopce nije tako losa, ja sam mozda naisao na dva buga u 70 h koliko igram a jos nisam zavrsio. U prijasnjim nastavcima je bilo puno, puno gore.Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk
Kikiller Igra je predobra. Ne znam majkemi tko je GOTY.Horizon opet ima svoje prednosti. Ali ovo je fantastična, fantastična igra.www.youtube.com/watch?v=vnZtF_yRM00