Borbu su totalno doradili. Jbt odlično.
Assassin's Creed Origins
Dobro zgleda AC, igrat ce se sigurno :)
Nakon gledanja novog gameplaya mogu reć da su me preokrenuli. Igra ima potencijala i izgleda da će biti zabavno as hell za igrat!
Samo me jedna stvar muči, navigacija i climb sustav. Nisu se nigdje previše taknuli toga, a mislim da je to jedan ako ne i glavni dio AC igara... Hopefully su unaprijedili i inovirali u tom dijelu koliko i u ostatku igre! Vidit ćemo.
Igrat će se sigurno, jedva čekam
Jedva čekam napraviti leap of faith sa Sfingine glavuče.
Trenutak kad je čovjek rekao da uđe u mapu i pokaže njenu veličinu je trenutak kad su me stvarno pridobili.
Samo na oko je lijepo pogledati sve te lokacije i istraživati ih, prolaziti njima i diviti se najbližem virtuelnom prikazu jedne afričke kulture.
A i borba je zahtjevna, otežana, i zahtjeva dosta strpljenja i skilla da se izvede kako treba, mali trenutak nepažnje i gotovo, pa će se igrač dobro morati zapitati na koji način da pristupi nekom levelu.
Sve u svemu u onih pola sata gameplay-a je jako lijepo i fluidno, i bez nekih većih bugova ili grešaka, ovo je možda igra koja zaista i obećava vraćanje AC serijala iz ponora.
A i dodaj svemu tome egipatsku kulturu i svakojake teorija zavjera i mističnosti koje su i danas dan nepoznate svijetu.
Ne možeš fulati u tome nikako, pa kakve god teze i ideje iznio.
Još jači utisak mi je dao ovaj prikaz. Nabavlja se ali tek na nekom saelu, previše je igra ove godine pa bankrotirat ću :
Bome odlicno izgleda
Znam da je rano za ovakvo pitanje, ali me zanima hoce li ovaj AC imati bilo kakve poveznice s primjerice AC2 u smislu onoga sto se dogada izvan Animusa? I drzi li i dalje AC serijal pricu s onim bogovima? Zadnji AC koji sam igrao je bio Brotherhood i nemam pojma sto se dogadalo sve ove godine.
U istom si loncu ko i ja. Upravo zato se i veselim ovome, jer sam se baš zaželio AsCreeda, a ovaj setting mi izuzetno paše.
Ali setting nije najveća promjena. Ima masu toga drugačijeg.
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Znam. I sve ostalo mi se sviđa, ali sam setting imao potrebu spomenuti kao najdražu promjenu.
Setting me i privlaci, a moram priznati da je sve jako lijepo izvedeno. Nekako mi se cini da je lakse upravljati glavnim likom i taj koncept otvorenog svijeta bez nekih tornjeva mi je daleko bolji nego prije.
Znam da je rano za ovakvo pitanje, ali me zanima hoce li ovaj AC imati bilo kakve poveznice s primjerice AC2 u smislu onoga sto se dogada izvan Animusa? I drzi li i dalje AC serijal pricu s onim bogovima? Zadnji AC koji sam igrao je bio Brotherhood i nemam pojma sto se dogadalo sve ove godine.Ovako, od Unityja se skulirala malo prica u sadasnjosti. I dalje se tu vrti ta pozadinska borba bogova, no to je vise kao odredena kontrola tempa. Vrlo vjerojatno cemo i ovdje imati istu stvar, no u manjoj mjeri. I dalje su tu Abstergo i Animus.
Vidjet ces par poznatih likova, ali nista sto se ne moze nadoknaditi citanjem Wiki stranice.
Sto se dogadaja u proslosti tice, meni je svaki AC bio pun pogodak osim zadnja dva. Syndicate je bio u redu, cak i zabavan, no nisam mu se vracao, dok je Unity sam sebe izgubio u grandioznosti koju je htio prikazati.
Chono7 izgleda ti lakse upravljanje likom zato jer su izmjenili citavu mehaniku.Sada imas potpunu kontrolu nad likom preko gljive na gamepadu.Doziras i tempiras svaku kretnju na analog.Nema vise tipke za sprint.Vidi se i tezina i dorađena fizika da isto rade svoj posao
Znači samo je meni ovo prikazano koma i užas? : :štasamdanasjeo:
Ne znam što ti je toliko koma i užas, sve viđeno je očekivano od Assassin's Creed naslova - reciklaža starog gameplaya s minimalnim promjenama ubačeno u novi setting (dal ti je zanimljiv uglavnom ovisi o osobnim preferencijama).
Meni se sviđa. Izmijenili su stvari koje mi se nisu sviđale, stealth sada stvarno ima težinu, borba je kompleksnija, tu je i neki RPG sustav... Još samo da scenarij i likovi budu na nivou AC2 i super.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
I mora se priznati Ubiju da usimali muda pokazati 30 minuta čistog gameplaya uživo. Sa svim greškama, bugovima, problemima s AI-em. Jebiga, priznajem im da su ovaj put bili iskreni i očekujem u najmanju ruku ovakvu igru kakvu su prezentirali.
Veličina samog svijeta je nevjerojatna, stvarno ogromno i čini mi se da parira Witcheru. Akcija izgleda u potpunosti redizajnirano dok će fluidnost kretnji i mogućnost penjanja svugdje biti izuzetno imerzivna. Još su stvarne RPG elemente dodali, a ne kvazi-RPG kao u Unityju i Syndicateu. Ovdje stvarno izgleda kao da možemo graditi lika u smjeru u kojem želimo. Predivno, jedva čekam.
Meni je urnebesno kada je tip na toj dužoj prezentaciji rekao da više ne možeš one hitat neprijatelje s hidden bladeom čak niti iz stealtha ako je veći level. Iz apsurda igre koja se igra sama, sada idu u duboki RPG apsurd, dok je igra u srži ostala ista.
Hvala, ali ne hvala. Egipat je lijep, ali radije ću pogledati dokumentarac.