k toliko da mi je skroz random pao na pamet i odjednom gladujem za njim
Za mene se već zna da jako volim taj serijal, ali ono što mi je posebno lijepo kod mitološke trilogije je ta posvećenost tome da te baš prebaci u taj period. Da, to može i bolje i življe biti odrađeno, sigurno, ali uopće ne pamtim toliko ni trenutke u radnji ni neke dijaloge kao što pamtim prvi put kada sam došao u Aleksandriju. Ili kada sam prvi put lutao šumama Makedonije u Odysseyju.
Valhallu čuvam za novi PC, ali ako je istraživački imalo kao prethodnici, onda ću jednako guštati.
Mustinjo Priča kao priča (taj dio u modernom svijetu koji se proteže kroz sve igre) mi je iskreno meh tako da se ja na tvojem mjestu s time ne bih pretjerano opterećivao.
Za Valhallu još ne znam, ali slažem se za Origins i Odyssey. Origins počne vrlo obečavajuće, ali izgubi taj fokus na radnju i točno se vidi da su se neke druge stvari planirale dok nisu više sile Ubisofta uskočile i taj dio pokvarile, dok Odyssey krasi to da ima šaljivog protagonista koji daje šarm pomalo apsurdnoj radnji. Sve u svemu, služe svrsi. Svijet je tu ono što više privlači.
Kao da si povijesni turist.