Cole Tek poslije 18 sati sam prvi put došao do piramida. Dobre su to grobnice, ali sam malo više očekivao. No svejedno zadovoljavaju poprilično. Penjanje na iste je izvedeno jako dobro, baš je fora. Par stvari su me iznenadile, "A Gift From The Gods Quest" već vidim kako će fanovi jedne druge igre svršavati kada ovo vide! Fakat brutalno dobro izvedeno. Igra svakim satom raste i raste. Nemogu vjerovat kako im je uspijelo da se igra svakih sat vremena osviježi nečim novim. Fenomenalan pejs ima igra; nenadjebiv. A kad smo kod nenadjebivog, mislim da nikad u nijednoj igri nisam vidio ovako kvalitetan draw distance. Bolesnoća je koliko se daleko vide planine i kako taj cijeli prikaz fenomenalno izgleda. Imam 20 sati u igri, a nisam ni površinu zagrebao. Ovo je miljama bolje od svih AC igara zajedno; miljama!
Fico Na metascore drzi 80 a od usera na PC-u 6.6 a na PS4 7. Koje su mane?Ponovno ću reći, Metascore i ocjene korisnika se ne može uzimati za ozbiljno. Ako želiš nešto relativno objektivnije, otiđi na Steam i pogledaj recenzije gdje čak piše koliko su sati ljudi uložili u igru pa zatim odluči. Iako ni to nije najsigurnija metoda. Najbolje ti je fino tu pročitati dojmove, većina se slaže da je igra stvarno odlična, ne samo potencijalno najbolji Assassin's Creed, već možda i jedna od najboljih igara 2017.
Miro Ova igra i Zelda su mi pokvarile Horizon Zero Dawn...Ko ovo nije igra neznan što čeka definitivno jedna od najboljih igri prošle godine a danas dolazi prvi dlc i jedva čekan zaigrati ga
19marksman89 FicoLegend ne gledam i ne mjerim se prema nikakvim recenzijama a kamoli po ocjenama i da mi ocjena bude mjerilo.Ali zelim rec da kad se udari niza ocjena bez obzira ako je nerealna znaci da nesto ne stima.Di ima dima ima i vatre.Pa me zanima koje su mane u igri?
viper89 bas super sta je spomenuo ono sta sam pricao da se mozes penjat di god hoceshttps://www.youtube.com/watch?v=bCzlRdnn6r8
Cole FicoLegend ne gledam i ne mjerim se prema nikakvim recenzijama a kamoli po ocjenama i da mi ocjena bude mjerilo.Ali zelim rec da kad se udari niza ocjena bez obzira ako je nerealna znaci da nesto ne stima.Di ima dima ima i vatre.Pa me zanima koje su mane u igri?Nema ih. :)
gunner Pa bar bi tebi trebalo bit lagano probat prije kupnje.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Cole Fun fact; stari i stara su mi 82. bili u Aleksandriji, Izraelu i Egiptu na krstarenju 10 dana. Stari bio u Keopsovoj, pa mi priča malo svašta, nisam 15 godina čuo te priče pa sam već pomalo zaboravio. Pa je gledao malo dvadesetak minuta dok sam halao baš kod piramida. Pa veli kak je unutrašnjost dobro prenesena. On je u Keopsovoj piramidi bio jedan od dvojice od 100+ ljudi tada na tom krstarenju koji se popeo u piramidi do samog vrha. Vani se po njoj užasno teško penjat budući da je skoro metar i pol veliki blokovi. Ima dosta slika, ali evo jedne.
Cole Joj ako kupim, a bude repetitivno dosadno Ubi govno! Neko ce fasovat!Sad će jogurtirana verzija, jer je probijena zaštita, pa probaj prije kupnje.
Fico FicoLegend ne gledam i ne mjerim se prema nikakvim recenzijama a kamoli po ocjenama i da mi ocjena bude mjerilo.Ali zelim rec da kad se udari niza ocjena bez obzira ako je nerealna znaci da nesto ne stima.Di ima dima ima i vatre.Pa me zanima koje su mane u igri?Igra ima mane kao i svaka. Poneki bug, tu i tamo kasni učitavanje koje teksture i recimo oko Gize mi se prilikom prvog učitavanja znao dogoditi pad FPS-a koji bi trajao 3-4 minute i onda bi se stabiliziralo i igra bi radila bez ikakvog problema.Takve ocjene su nastale iz vrlo jednostavnog razloga. Jer je Assassin's Creed. Isto kao što i napadaju svaki Call of Duty. Jer je to takvo ime.
fensisuperstar meni je najveći gušt zaletit se sa konjem u kočiju i samo objasnit čoeku da slijedi glavobolja od vina a nigdje aspirina sinoć bila sam sa tobom pijana wait what?
viper89 Joj ako kupim, a bude repetitivno dosadno Ubi govno! Neko ce fasovat!A ono. Realno je lol.znaci kontra, to ti je to xD