Realizacija open worlda u Originsu je fantastična!! Kako tehnički tako i po ponašanju svijeta oko nas.
Ljudi imaju dnevni raspored te kada pada mrak odlaze u kuće na spavanje, može se vidjet kako zbilja rade cigle, stavljajući kalupe i puneći ih sa nekom mješavinom, nose razne kante ili bačve do određene lokacije i vraću se po drugu, dakle nije samo da se sa tom kantom na glavi vrti u krug...
Onda kada u nekoj utvrdi nekog ubiješ, onaj koji nađe leš dignut će alarm te će neki od stražara pokupit taj leš i odnest ga negdje; jednom sam pratio gdje ide i utvrda je imala neku spalionicu te je tamo odložio leš. I tako za svaki koji nađu...
Sami životinjski svijet je vrhunski! Pratio sam lava i lavicu - napali su neku srnu, zaklali je, oboje su jeli njen leš nakon toga su otišli na rijeku, pili vodu te uredno legli jedno pored drugog!
Isto tako neka divljač je pila vodu kod močvare izletio je krokodil i zaklo ju...
Interakcija sa objektima, voda koja ima struju koja uredno nosi leševe, objekte, grane, interakcija našeg lika sa svom vegetacijom i objektima, (paljenje baklji u tamnicama, strijela na vatru...)...
Npr, ušo sam u jednu grobnicu, popalio sve baklje i u nju se vratio nakon nekih 15 sati u igri i baklje koje sam upalio i dalje su gorjele, dakle nema nekog isprogramiranog reseta!
Zbilja ogroman broj detalja koji svijet čine imerzivnijim i živim!
I nema potrebe pljuvat i govorit kako to nije jer je to Ubisoft!
Jedan video šta sam snimio... Izlazak iz Memphisa i odlazak do negdje, neznam kako se zove...
Ima nekih par audio gličeva kod govora straže na konjiima
https://youtu.be/4uVvO2PbXTM