pravednik PC u rangu konzola trenutno košta da, jer stanje nije ok. Da je ok koštao bi 6000kn, tih 2000kn razlike ti potrošiš na PSplus, punjač za kontrolere, preskupe igre koje su na PC-u već u preorderu često i duplo jeftinije
Još ce ispast da je pc jeftiniji xD
Roki uz dobar pc treba i dobar monitor, dobar stol,dobra stolica,dobar miš i tipkovnica,zvučnici,podloga za miš...niš to nije jeftino osim ako ne kupuješ šljam.
Ps plus je totalno neophodan jer večina najigranijih mp naslova ti je free..tipa fortnite, cod, poe i slično...dvaput je godišnje u pola cijene...a američki psn gotovo uvijek 30$ godišnje kaj je ono badava...jer se u tih 24+ igara koje "dobiješ" uvijek nađe barem nešto da odigraš. Jedini trošak je tv koji platiš tipa 5 soma i imaš ga 5+ godina i za igre i za multimediju. Meni najisplativiji gadget u kuci.
Ako se na konzoli hočeš igrat lijepo a jeftino kupiš ps4 pro za 1500kn rabljeni i pojedeš bilo koji pc za doručak. Amen točka. Pc mi je čak i poslovno sve manje bitan kad na običnom android telefonu mogu danas i slati mail i itvarat prezentacije i tablice...više manje sve..
Pc u nekim pogledima je pao...i to je realnost...a ovo dizanje cijena je samo to zakucalo. Daj Bože da se popravi...možda se i ja vratim na pc...ali frende dat 4 soma samo za grafu i da nemrem nekaj tjerat na max na 2k mi je zbljuv...