https://youtu.be/ZNP_CZKpXko
Retro tehnikalije
- Uređivano
Sony Wega "21 je kod mene već 20 godina i trenutno su gore spojeni PS2 i Xbox.
Imam i ja par starih TV-a sa strane. Zapravo problem nije spojiti konzole na TV, već osposobiti stare konzole da čitaju one zapržene piratske dvd-e i cd-e (makar imam i originala) koji baš i ne odolijevaju vremenu, baš kao ni optički čitači. Još veći problem je kako uopće naći vremena za odigrati sve stare (i nove) igre koje su ostale u backlogu. Nikad nisam bio u situaciji da kažem kako nemam što igrati i hvala bogu, neka tako i ostane.
- Uređivano
Superpotato je legendarni japanski dućan sa retro konzolama i retro igrama, a sada je otvorio ebay račun za ljude koji žive izvan Japana
Ima li neki servis prosljeđivanja paketa iz Japana u EU?
- Uređivano
- Uređivano
Evo nekako na Božić,sjetim se kad sam kao mali snimao sve te divne filmove '90. Kako su se skupljale te vhs kazete jer je bilo more odličnih filmova.Većinom holywood mašinerija tih godina.
Sjetih se čak i imena videorekordera kojeg se danas ne može naći nigdje.Jedan je na njuškalu i košta 50 kn.Bogte,u ono vrijeme mi je vrijedio bar dva miliona. Matsuda moj :*
Uglavnom,čak se ni ime te japanske firme danas ne može naći na internetu.Ugaslo u zaborav ali mene još grije oko srca nakon 30-ak gorina.Hvala ti stari na svemu!
Kikiller kojeg se danas ne može naći
Može kod mene, još mi uvijek stoji ispod dvd rekordera. Linija Sonyjevih proizvoda. Doduše videorekorder nisam koristio jedno 7 g. a sigurno i više a dvd rekorder od onda kada se prešlo na digitalni sustav pa nisam više mogao programirat tv program unaprijed kao prije već onda kada pritisnem da se snima pa i to otišlo u zaborav ali svejedno mi stoji to dvoje Sineka na regalu.
Kakav je bio Windows CE na Dreamcastu
Vjerojatno smeće kao i ME / 2000. Marketinški potez sa skoro nikakvom korisnošću.
Ima netko neku od onih kineskih handheld konzola koje imaju sve moguće emulatore na sebi? Kako ste zadovoljni?