chono7 METRO 2033INFODeveloper: 4A GamesPublisher: THQ, Deep Silver (Redux)Director: Andrew ProhorovDesigner: Vyacheslav AristovArtist: Andrey TkachenkoWriter: Dmitry Glukhovsky, Andrew Prohorov, Vyacheslav AristovComposer: Alexey OmelchukSeries: MetroEngine: 4A Engine with PhysX and PathEnginePlatform(s): Microsoft Windows, OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox OneTrailerhttps://www.youtube.com/watch?v=Xc2hhef-NzoScreenshotsLINKhttp://enterthemetro.com/
chono7 Dosta toga je bas pogodeno i preneseno iz knjige. Da su isli malo na razradu pocetka onda bi ti bilo dosta tesko se odvojit od gospodina sa 8. screenshota. Naime, to je onaj vojnik koji je uzeo Artema u metro iz majcinog narucja iz ovog trailera:https://www.youtube.com/watch?v=95LF-JBRMOs
viper89 Metro Redux Sells 1.5 Million Copieshttp://www.gamespot.com/articles/metro-redux-sells-1-5-million-copies/1100-6426640/In addition, Deep Silver says that the Metro Redux bundle for Xbox One and PlayStation 4 has now outsold Metro: Last Light for Xbox 360 and PlayStation 3 in "multiple territories." This is an "unprecedented feat" for a remastered game (and there have been quite a few), Deep Silver says."When measured against sales of the previous generation release, Metro Redux is the best performing remaster of this generation," Deep Silver claims.
someone Drago mi je zbog toga. Izvrsna kolekcija,a Metro 2033 je fantastična igra. Toliko dobra da me čak nagnala da počnem čitat knjigu (što je uspjeh samo takav). Što se mene tiče,slobodno neka naprave novu igru. Zamisli samo open-world u nekakvom ''polu'' RPG svijetu. Bio bi mi day-one purchase. A toliko materijala,toliko mjesta za fenomenalne stvari ima u tom Metrou...
StarFox_N Zavrsio igru. Redux izdanje. Dobra igra. Atmosfera ocekivano odlicna i prica dobra i originalna. Vidi se da je po bestselleru. Zamjerka mi je sto je bilo nekoliko dosta frustrirajucih levela.
Fico Library i gas mask filteri -.-Ali kakav level... Čitavo vrijeme si na rubu živaca zbog atmosfere
StarFox_N Library? :)Da. Library me izludio. Jos neki level mi je bio bezveze ne mogi se sjetiti ali generalno dobra igra.U biti kad idem po D6 file. To library ? Oni koje ne mozes ubiti.
someone Bome sam i ja na tom imao par frustrirajućih dijelova,pogotovo kad neznam di trebam ići ili otkud će me napasti. Na normal ih čak i možeš srediti sa relativno malo metaka.
chono7 Istina, jer imaš dovoljno vremena kad je jedan od njih. Ma i kad su dvojica se može izbjegavat, pumpat i shot
cloud Odlična igra. Nastavak još uvijek čeka, no napokon ću sada moći igrati ovaj serijal na Ultra detaljima. Redux, pogotovo! Sexy! :)
19marksman89 Odlična igra. Nastavak još uvijek čeka, no napokon ću sada moći igrati ovaj serijal na Ultra detaljima. Redux, pogotovo! Sexy! :)Preporucam da Last Light odigras original jer je Redux verzija downgrejdana.
cloud Odlična igra. Nastavak još uvijek čeka, no napokon ću sada moći igrati ovaj serijal na Ultra detaljima. Redux, pogotovo! Sexy! :)Preporucam da Last Light odigras original jer je Redux verzija downgrejdana.Može, hvala. Ionako sam mislio prvo sve odigrati original, pa onda tek Redux verzije.
19marksman89 Odlična igra. Nastavak još uvijek čeka, no napokon ću sada moći igrati ovaj serijal na Ultra detaljima. Redux, pogotovo! Sexy! :)Preporucam da Last Light odigras original jer je Redux verzija downgrejdana.Može, hvala. Ionako sam mislio prvo sve odigrati original, pa onda tek Redux verzije.Aha,a onda si sretnik.Vidjet ces tek original 2033 sta je grafika
chux Odlična igra. Nastavak još uvijek čeka, no napokon ću sada moći igrati ovaj serijal na Ultra detaljima. Redux, pogotovo! Sexy! :)Preporucam da Last Light odigras original jer je Redux verzija downgrejdana.Thx, trebo bi se ulovit nastavka. Originalni sam prešo jedno 5-6 puta sve skupa, mada 2033 Redux nisam ni tako. Neko je gore spominjo Librariane, pa nije tolko frka bila pokosit. Pištačem je bilo relativno okej, kad sam bio skroz hrabar i u 1v1 scenariju i noževima sam išo na njih Osim generalne panike sa filterima pogotovo na max težini, meci su isto frka jer ih fakat nema. Bome brojiš svaki šus i trudiš se da ide u glavu što više toga, tu tek makeshift ganovi i oružja dolaze do izražaja pogotovo municija koja se može reciklirat.
Brijac Da ne spamam u Metro Exodus topiku.. igrao sam po izlasku i Metro 2033 i Last Light originale, a ove Redux nikad nisam pipnuo. Planiram još jednom odigrati prvi i drugi dio prije Exodusa pa me zanima preporučate li original ili Redux i zašto?