Bio produzeni vikend, pa me nije bilo na forumu. :
Nadam se da ne kasnim za statistiku.
PS4
Tales from Borderlands - Rame uz rame s Wolf Among Us. Savrseno pogoden stimung Borderlands svemira. Humor besprijekoran. Igrat ce se opet kroz pola godine sigurno, kad malo zaboravim odabire ;)
Batman: Return to Arkham - Arkham Asylum - Rijesavam grijeh proslosti (backlog). Posto igru nisam nikad dovrsio na PS3/PC, rekoh mozda je rijesim na PS4. Stimung savrsen. Bas se osjecam kao Batman. Cak sam poceo u RL pricati dubljim glasom. Posto nisam igrao original, ne kuzim svjetlinu/sarenilo koje zamjeraju remasteru. Nema smisla da opisujem ovako poznatu igru.
PC
Hearthstone - Stigla ekspanzija. Privukla hrpu igraca nazad. Bas se neki dan hvalili da je igra 70M igraca i da su srusili rekordnu brojku u logiranju u jednom danu.
Vita
Vita je u upotrebi kad su mi zauzeti PC i PS4.
Severed - First Person Dungeon Crawler. Na prvu mi se nije svidjeo, dok nisam odigrao par sati. Kad sam pohvatao mehaniku i malo nadogradio glavnog lika stvari su se promijenile na bolje. Sam seting igre je odlican. Neka uvrnuta verzija pakla, odlicnog arta. Ekipa je radila Guacameele, pa su zadrzali taj stil i ovdje. Prilagodena igra Vitinom ekranu, pa ima svajpanja prstom. Toliko da me na trenutke pece prst i strah me trenja 8) Leveli su dizajnirani za ponovno prelazenje s nadogradenim mocima, kada se otvaraju drugi precaci, tajne i sl. Vidi se da je ulozen poprilican trud u osmisljavanje ove igre. Preporuka.
Actual Sunlight - 11 trofeja.
Modnation Racers Roadtrip - Ponukan vijescu da ce gasi online komponenta (pa da probam rijesiti online trofeje) instalirao sam igru. Totalno dobio volju za za takvom igrom na PS4 s usminkanijom grafikom. Bonus je sto postoji kreator staza, bolida, avatara, pa kreativnija ekipa moze doci do izrazaja. nazalost mislim da taj dio nece biti dostupan za skidanje/upload kad ugase online komponentu.
Swindle je na ledu, jer me ras*izdio. Nisam ga zavrsio, cekat ce dok se ne ohladim. Pa ga nemojte niti brojati, ali ga spominjem za zainteresirane koji prate moj "napredak".
The Swindle
Prokletinja me drzi vec drugi mjesec za redom. Toliko sam nesposoban, da me sram.
Evo dokaza.
https://www.exophase.com/trophy/the-swindle-psn/114665-butterfingers/
Okinuo trofej nesposobnoscu, a ne trudom
Ti si lopov iz druzine, te imas 100 dana, da upadnes u Scotland Yard i zaustavis lansiranje "Big Brother" sustava koji ce sve vidjet, pa lopovluka vise nece biti.
Vodis samo jednog lopova po nivou, ako umre/ili obavi pljacku skida se dan manje na kontu od 100 dana. Ako umre, iduci nivo prelazi drugi lopov iz druzine. Ako uspjesno izvede pljacku, s skupljenim novcem kupuje skilove i alate, te otkljucava iduci dio grada. A raste mu i exp, pa ako izvede iducu pljacku uspjesno dobiva vise novaca na osnovu veceg expa. Igra je podijeljena 5-6 podrucja, kojima se povecava tezina. Drugaciji neprijatelji, drugaciji mehanizmi za obijanje, layout nivoa i sl. Nivoi su random generirani svaki puta. 2D igra. Steampunk vibra. "Jednostavno" i zarazno. Tko nije probao, neka da sansu igri. Bila je free na PS+ za PS4/PS3/Vita.