Ajmo odradit još jedan mjesec. Dakle, što se igralo, možda neki komentar i platforma.
Moj popis:
Hotline Miami 2: Wrong Number (PS Vita)
Destiny (PS4)
Mass Effect: Andromeda (PS4)
Što ste igrali protekli mjesec - travanj 2017.
Batman: Return to Arkham - Arkham Knight (PS4)
Nakon što sam odigrao prve dvije igre iz Bioshock serijala došao je na red još jedan remaster, ovoga puta Batman igara. Arkham Asylum je i dalje odlična igra makar osjećam određeno zasićenje nakon 4 odigrane igre.
PS4:
PES2017, Horizon Zero Dawn, Persona 5,Sleeping dogs, Worms battlegrounds
N3DS:
Bravely 2nd
PSvita:
Breath of fire 4
TESV Skyrim (PC)
Uvijek je lijepo vratiti se u Svijet Skyrima.
Neovisno koliko puta igrali, i znali svaki korak, očaravajuća atmosfera uz predivne soudtrackove je uvijek jedno novo iskustvo.
Metro Last Light (PC)
Pričajući o atmosferi, ne znam hoće li i jedna igra ikada biti u mogućnosti napraviti jaču postapokaliptičnu atmosferu nego što ova igra ima.
U kombinaciji sa ostalim elementima, djelo staro 5 godina jebe matere svim današnjim naslovima.
EDIT:
Zaboravio sam dodati:
Mass Effect 2
Mass Effect 3
PS4:
Destiny
Division
Eador: Genesis (PC)
Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut (PC)
Banished (PC)
Muramasa: Rebirth (Vita)
Oreshika: Tainted Bloodlines (Vita)
The Walking Dead - Season 2 (PS4)
Persona 5 (PS4)
Final Fantasy VII (PS4)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Wii U) - prethodnog mjeseca počeo, a tijekom ovog završio nakon približno 160 sati. Ukratko, najbolja Zelda i najbolja open-world igra izvrsnog dizajna i igrivosti.
Resident Evil 7 Teaser: Beginnig Hour (PS4) - odigrao dva puta, u oba slučaja dobio Bad Ending. Jako dobar uvod u samu igru, vrlo atmosferično, odlične prezentacije.
Uncharted 3: Drake's Deception (PS4) - započeo treću (do sada nikad odigranu) Drakeovu avanturu. U jednom sjedenju prošao pet poglavlja. a Za sada uobičajeno za Uncharted: platformiranje, poneka zagonetka i napucavanje protivnika (predvidljivog pojavljivanja). Ne sumnjam da će biti zabavno do kraja, ali ne vjerujem da će nadmašiti fantastični drugi dio.
Ghost Recon - skinuo platinu ali nekako se ne mogu natjerat na ono smece od prvog DLC-a
Rainbow Six sa ekipom klasika vec iz mjeseca u mjesec
Sent from my iPhone using Tapatalk
Resident Evil 4 Ultimate HD Edition (PC)
Resident Evil 7 (PC)
Dark Souls III: The Ringed City DLC (PC)
Final Fantasy XIII (PC)
Bayonetta (PC)
Yooka-Laylee (PC)
Persona 5 (PS4)
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Persona 5, Everybody's Gone To The Rapture, PvZ: Garden Warfare 2
Persona 5, R6 Siege, Dying Light, BF1
Mass Effect: Andromeda (PC)
Haters gonna hate, ali kad se prašina slegne, imam osjećaj da bi ovo mogao biti kasnopaleći hit. Kad dođe na velike rasprodaje i mnogi zaigraju, zapitati će se "Pa ćemu sva ona galama, ovo je zapravo vrlo dobra igra!"
Heroes of the Storm (PC)
Fantastičan mali MOBA naslov sa brojnim likovima iz šarenog Blizzard svijeta. Ovaj tjedan doživo ogromne izmjene i novosti. Genijalan naslov za ubit 20-30 minuta slobodnog vremena.
Destiny (PS4)
Vrijeme je bilo da napokon probam kakve nam je sve novosti donio Bungie u posljednjem sadržaju pred izlazak Destinya 2 kasnije ove godine. Ovo je zbilja posebna igra. Kolike nam je sate i sate zabave, uživancije, a ponekad frustracije priuštila...
Također sam posjetio Andromedu, no u isto vrijeme mi nije bilo dovoljno adrenalina pa sam se vratio u Zonu Shadow of Chernobyla. Nisam ni podzemlje Rusije mogao ostaviti praznim, stoga sam skoknuo na prvi vlak za Metro Redux. Na kraju sam se vratio u prošlost i plovio vikinškim morima u Mount & Blade Viking Conquest.
Takoder posjet Andromedi i jos uvijek tamo uzivam :-D
Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk
Mass Effect: Andromeda (PC)
What Remains of Edith Finch (PC)
Little Nightmares (PC)
Tactics Ogre: Let Us Cling Together (PSP)
Ys: The Oath in Felghana (PSP)
Hearthstone (PC)
AC4 Flag (PC)
Mass Effect: Andromeda (PS4) - Koliko sam shvatio forum se podijelio na nekolicinu koja nije ni dotakla igru i zadrto je blati te većinu koja je igra i slaže se kako se radi o vrlo dobroj igri. Iako je i mene razočarala u određenim dijelovima ipak se ubrajam u potonju skupinu. Nakon 70 sati približavam se kraju i iskreno se nadam da zbog, u najmanju ruku, sramotnog prijema igre nećemo biti uskraćeni za njen nastavak.