overlord1 @fensisuperstar, @Genesis Ovo bi mogao biti isto hit jer je webtoon Omniscient Reader odličan. Preporučujem da počnite čitati taj webtoon jer je remek djelo, a možete ga skroz besplatno čitati jer još izlazi
fensisuperstar overlord1 Yeah, to i Overgeared čitam religiozno. preporuka i na Revenge of the Baskerville Bloodhound btw izlazi netflix serija omnicient readera..
overlord1 fensisuperstar Nadam se da će biti najavljen anime Sweet Home jer se Netlixova verzija znatno razlikuje od webtoona
overlord1 fensisuperstar Bit će i film o Omniscient Reader koji izlazi u srpnju ove godine Trenutačno čitam The Greatest Estate Developer koja je čista komedija. Ako voliš isekai onda bih ti preporučio da pročitaš The Greatest Estate Developer
overlord1 Druga sezona izlazi u srpnju ove godine @fensisuperstar ovo moraš obavezno gledati ako si pogledao prvu sezonu My Dress-Up Darling
Genesis pogledao cijeli Solo Leveling….moram priznati da je jako dobar anime, svidja mi se cijeli setting, mangu nisam citao, ovo sam cisto pogledao zbog tog nekog hypea koji se stvorio oko frendova sto su pogledali… Sad sam se prebacio na BlueLock 😃
fensisuperstar Genesis manga je brutalno dobra. Sad je zapravo onaj dio gdje on tek počinje biti lagano hc.
Arcer Dajte mi pomognite ne mogu se sjetiti imena animea, zanima me dal je izašla druga sezona a ima već poprilično kad sam ovo gledao. Uglavnom je radnja: zatvoreni gradovi na površini, ljudi u robotima se bore proti najezde čudovišta, povremeno, s tim da u robotima imaju dodatnog androida koji im daje neke specijalne moći - a android koji je u "glavnoj" ulozi nađen je pokraj nekog robota u ruševinama i ne sjeća se prošlosti ali je poseban rijedak primjer ikad napravljen. Ono opis boli glava ali možda nekome zazvoni.
fensisuperstar Arcer 86. Nije jos. Ako je gledati kak A1 izbacuje nier i 86 bi trebali biti na listi ovu ili slijedecu godinu. Ako bude. Jedan od najboljih animea ikad.
Arcer fensisuperstar Hvala! Baš sam se ponadao da su je negdje ubacili ovaj kvartal. Stvarno top anime i završetak sezone je bio odličan.
fensisuperstar Arcer autorica priče je prije 3 godine bila u zdravstvenom rasulu tako da je manga bila pauzirana. Ne pratim mangu pa ne znam dal izlazi normalno ali moguce da ako izađe sezona 2 i ako nije kraj da sezonu 3 necemo vidit barem 5-6 godina. Pripremi se na to xD