sanzo Snakedoc Daj mi anime koji ina duže sezone, kak su bile prije. Tipa Pokemon, Naruto, Dragon Ball, One Piece , Hunter X Hunter. Meni je puno draži sistem koji imaju sad. Prije su da bi imali tako duge sezone nakrcali anime sa desecima, ako ne i stotinama filler epizoda koje su najčešće bile dosta loše jer manga jednostavno nije mogla pratit taj ritam. Sad je to puno kvalitetnije odrađeno uz minus da su velike pauze između sezona u nekim slučajevima.
fensisuperstar ISUSE OVO JE NEŠTO NAJBOLJE IKAD AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA edit: https://www.crunchyroll.com/series/GY79P41KR/sword-art-online-alternative-gun-gale-online auuuuuuu sezona 2! ovo mi je bilo apsolutno top
Snakedoc Jbt zakaj ja nemrem gledati ReZero Starting in another world, hvale ga svugdje. Jedva sam došao do pete epizode prije par mjeseci i odustao. Naporan mi je u pm. Jel je popravi? Ili sam dobro napravio kaj sam odustao?
Soul Snakedoc Nisi jedini, ja sam također dropo iz istog razloga, ali pocetkom druge sezone. Netreba se silit gledat nesto sto ti nepase samo zato sto je hvaljeno. Ja ti mogu sigurno nabrojat jedno 5-6 takvih top tier animea koji su su meni zivo smece.
prayer escoban Imas ga i na Netflix ako se ne varam ali kasni tjedan dana za Crunchy-em. Inače, cura i ja danas pogledali i drugu epizodu, možda najbolja animacija u cijelom serijalu.
fensisuperstar vani je i druga epizoda Shangrila sezone 2 i brate bombastično od prve minute. Idi bre kakav anime!
kabegami Upravo završio sa gledanjem Astra Lost in Space. Kakav masterpiece. Priča, likovi, plot twistovi, atmosfera… ma sve je odlično bilo. Baš je bio prava milina za gledati.
prayer fensisuperstar Meni baš daje neki One Punch Man vibe, pogledao sam samo prvi epizodu ali animacija je vrh. Turbo Granny je vrh
fensisuperstar prayer Turbo Granny je vrh Zamisli kako bi te netko gledao da mu ovako prezentiraš anime. Anime radnja: Cura koja ne vjeruje u vaznemaljce se spetlja sa dečkom koji ne vjeruje u duhove da bi na kraju curu kidnapirali vanzemaljci jer ju žele napuniti alien kremicom a dječaka obuzme duh nabrijane turbo babe koja mu je btw usput ukrala penis