foggy Šteta što se više ne fajtaju, kao u ranim sezonama, no to nije kritika jer svaka epizoda mi je dobra i kad nema fajtanja.

Giphy - Michael Caine GIF

Snakedoc vidjet ćemo kako bude zadnja sezona napravljena

Mislis na trilogiju filmova koja izlazi umjesto zadnje sezone?

Koliko god me veselilo sto ce sigurno biti preepic, toliko me izbedira kad se sjetim koliko dugo cemo morat cekat svaki 🙁

Snakedoc Totalni sam Anime freak i gledam anime svaki dan, Chrunchyroll Premium.

Btw snakedoc nije moj drugi account.

Giphy - Animated GIF

Jbt 98% toga što si naveo sam pogledao.

Edit: alo gdje ti je wistoria wand and sword na listi????

:-O

fensisuperstar ne gledam dok ne zavrsi bar sezona. Znam da je dobar anime. Nemrem gledati epizodu po epizodu svakih tjedan dana. Hahah, tak zaboravim kaj sam gledo 🤔

Soul baš to. Pročitao sam mangu tak da znam kak slijedi. I bit će epic animacija, ali računaj po meni film po godini..

fensisuperstar gledam anime od 90s, još dok si ga mogao posuditi u videoteci, odrastao na space-a anime.

I onim luđackim dvospolcima kojo su onda znali biti ubačeni u to..

Šteta kaj sam zaboravio par anime filmova koje sam gledao ko mali, i imao sam nočne more od njih, isto je bilo nesto za svemir i neki svemirski brod, kao tip se tu pretvsra u žensko, ubija nešto. Nemam pojma.

Nisam naletio na taj anime više. Sad gledam sve i svašta, naravno najviše Isekai.

Snakedoc pogledaj si sve filmove od Kara no Kyoukai. I to ako mozes bluray kvalitetu negdje "pronaći".

To ti je type-moon universe skupa sa tsukihime/melty blood i Fate. Preporuka vrela

@Snakedoc blue gender?

fensisuperstar

Na prvo budem. A ovo drugo mi je nekak poznato, ali ne znam jel je to.

Problem je da imam samo par slika u glavi iz djetinjstva. Moram pogledati pa prosuditi. Thumbs up ‼️👍👍

Još samo jedna stvar glede Vinland Sage (anime). Naime, kako razmak između nekih epizoda ima po par mejseci ili čak godina, taj dio je pokriven naracijom. Glas tog naratora je 10/10!! Imaš dojam kao da ti priča netko tko je sve to prošao i doživio.

Taman odgledao zadnju epizodu prve sezone (kakva uživancija od animea) i naiđem na ovo. Malo je reći da jedva čekam.

kabegami taman idem pogledati. 😃
              Wistoria je fakat uživancija

edit: brate kakva top epizoda.

sviđa mi se tempo serije 11 epizoda priče za prvu i 12 otvara storyline za drugu. baš topčina
              fakat anime je 10 od 10 kvaliteta priča tempo i sve što može biti. Nemam ništa protiv.

AWOOOO

https://www.crunchyroll.com/series/GG5H5XQMD/as-a-reincarnated-aristocrat-ill-use-my-appraisal-skill-to-rise-in-the-world

SEZONA DVA IZAŠLA AJMEEEE

sanzo cekam da zavrsi sezona da u komadu odgledam, makar mi je i prva sezona vec nesto kaskala na kraju sezone..

Vidjet cu..

fensisuperstar taman krecem to gledati kad zavrsim Wrong way to use healing magic.

Btw ako nisi pogledaj obavezno Harem in the Labirynt of another world. 🔥🔥