Hvala na preporuci. Sjećam se one mangafox stranice da je bila dobra, ali mislim da nije više aktivna.
Anime kutak
Legendary_Hero mangadex je baš jak. Ima mangi koje ne mozes citati npr mha jer ima ofišl translator ali tipa 99% ima. Ja bi ai napravio cisto radi preglednosti mangi.
Dodao bih još i MangaReader. Našao sam na njemu serijale koje su iz jednog ili drugog razloga stali na Dexu.
- Uređivano
Torgue MangaReader
sve je bilo dobro dok nisam otišao na mangareader i popup me odnio na XYZ site. Tu je sve stalo xD
https://mangadex.org/title/9a414441-bbad-43f1-a3a7-dc262ca790a3/omniscient-reader-s-viewpoint
https://mangadex.org/title/3fc308c9-4b00-4dc3-943e-1f39242bc708/overgeared
To je moj čitam čim stignem.
Popup su virus free? Mangadex ih nema?
Legendary_Hero mangadex ima fake popupove samo na prvi april. Stavljaju fake addove koje vode homepage
Osim toga nema ih
Tnx. Jel ima neka takva str. i za gledanje animea ili sve ide preko crunchyrolla?
- Uređivano
herc pa jel moguće???
Upravo gledam LR
Lol, nemoš screenshotati ako imaš ti browser preko grafe streama -__-
stiže anime
I parry Everything
znači uskoro stiže GIT GUD THE ANIMATION HUH?
Torgue AJME AJMEEEEEEEEEEEEE RANMA <3 <3 PA TO ME VRAĆA U CHILDHOOD JEBO SVE
Torgue koji sam kurac isao gledati ovo necu moci zaspati btj…
Evo i ja sam odradio video o nekim Anime naslovima koje sam tek poceo da gledam, svi su svezi sa par epizoda tek pa kome se gleda.
Izgleda full zanimljivo. Svakako pratim i dalje.
Dolazi 2025.
Ovih dana sam udarao samo jedan anime. Vinland Sagu sezonu 1 i 2. Nekoć davno sam počeo čitati i stao jer više nije bilo chaptera online u to vrijeme na toj stranici. Zaboravio potpuno na to. Nevjerojatno od onda sam pogledao toliko jebenih serijala, toliko filmova o vikinzima i tim vremenima i nikad se nisam sjetio početi opet čitati Vinland Sagu koliko god često vidio na Crunchyrollu da mi je pod "things you might like". Jednostavno se nisam sjetio da je to anime od mange koju sam nekad čitao.
Sad sam pogledao sezonu 1 i 2. Kakav masterpiece. Kakvo čudo od animea, kakvo čudo od priče. Toliko jebeno dobar anime, tako brutalna snažna tužna i moćna atmosfera. Bez jebemti jedan od boljih animea koji sam ikada gledao. Toliko jebeno dobar da mi je sad žao što sam ga pogledao.
Ako volite fantastičnu priču sa jebenim character developmentom dajte Viland Sagi šansu.