SSJ4 <3
Anime kutak
...Moram priznat da nisi nimalo u krivu, sve sto si reko itekako stoji. No i uz sve te "bullshit-e" i izvlacenje fora iz supka, nekako me veselilo gledat novu ep svake nedjelje... Nostalgija, sta drugo. Tako da ipak nebi imao nista protiv da nastave dalje (sto je 99% sigurno da hoce nakon filma).
A za zadnju recenicu imas jedan veliki...

Toxicpanda je ipak je shoemaker
https://www.youtube.com/watch?v=2fA54tY7hO8
Chono7 da ne spamam tamo u temi. pazi animaciju ovdje. Nije svaki anime isti.
ili https://www.youtube.com/watch?v=wdM7athAem0
kužim averziju ali anime =/= big retarded eyes
Napokon krajem mjeseca izlazi Wolf's Rain Collection na Blu-rayu u Europi, sreća do neba.
Na DVDu su uglavnom bila NTSC izdanja, dok je na YT kvaliteta bila koma. Ovo kad izađe, svaki dan po jednu epizodu pogledat. Čak i cura rekla da će gledat sa mnom, djeluje joj zanimljivo.
Još kad bi se Namco udostojio od ovoga napraviti igru, jeben bi to JRPG bio.
Napokon krajem mjeseca izlazi Wolf's Rain Collection na Blu-rayu u Europi, sreća do neba.O da! Odličan anime. Definitivno ću ga ponovno pogledati u Blu-ray kvaliteti. Što se tiče igre, sumnjam. Jako teško jer anime nije toliko popularan, nažalost. Ljudi ne znaju što je kvaliteta, jbg. Svoju ženu ću isto nagovoriti da zajedno pogledamo.
Na DVDu su uglavnom bila NTSC izdanja, dok je na YT kvaliteta bila koma. Ovo kad izađe, svaki dan po jednu epizodu pogledat. Čak i cura rekla da će gledat sa mnom, djeluje joj zanimljivo.
Još kad bi se Namco udostojio od ovoga napraviti igru, jeben bi to JRPG bio.
Iako nisam neki anime fan (jbg), Wolf's Rain me je toliko oduševio da sam se k'o malo dijete razveselio kad sam vidio da dolazi na Blu-rayu. Sreća još veća kad sam vidio i Collector's Edition iste xD <3
Nisam dugo gledao tako dobar anime kao Psycho Pass. Mix recimo True Detective-a sa jakom dozom cyber punka! Prva sezona ima nevjerojatno dobro napisanog negativca!
Iako nisam neki anime fan (jbg), Wolf's Rain me je toliko oduševio da sam se k'o malo dijete razveselio kad sam vidio da dolazi na Blu-rayu. Sreća još veća kad sam vidio i Collector's Edition iste xD <3Nećeš valjda kupiti Collector's Edition?
Nisam dugo gledao tako dobar anime kao Psycho Pass. Mix recimo True Detective-a sa jakom dozom cyber punka! Prva sezona ima nevjerojatno dobro napisanog negativca!Cyberpunk, kažeš?
Hvala na preporuci!
Cloud onu ženu koju ćeš napumpati da mi vratiš što si me zajebo hardcore za prvi april? i bolje ti je.
nego što je na kraju sa kolekcijom onom (trenutno mi u mozgu blok na ime ali znat ces odmah) što ti je falilo malo da upotpuniš i teško je bilo za nabavit? pričali smo o tome prije dosta vremena. Tvoj omiljeni anime/manga
Cloud onu ženu koju ćeš napumpati da mi vratiš što si me zajebo hardcore za prvi april? i bolje ti je.Dobro sam te za prvi april, jel? Da, sa tom ženom. I ona voli takve stvari, pa zašto ne. Kojom kolekcijom? Moraš me podsjetiti. Sve što sam prije htio nabaviti sam nabavio, tako da ne znam na koju misliš?
nego što je na kraju sa kolekcijom onom (trenutno mi u mozgu blok na ime ali znat ces odmah) što ti je falilo malo da upotpuniš i teško je bilo za nabavit? pričali smo o tome prije dosta vremena. Tvoj omiljeni anime/manga
Spice and Wolf Cloud
Spice and Wolf CloudJesam, nabavio sam cijelu kolekciju.
Soul jel ti se sviđa moj novi avatar ^^?
https://gifs.com/gif/one-for-all-1-000-000-delaware-detroit-smash-4-boku-no-hero-academia-s3-0Vr6vV
now with sound!
HOLY SHIT SON OVERLORD SEASON 03 EPISODE 01
izdat će me srce pas mater
vrištim. Nema spavanja.
Par zanimljivih animea ove sezone, a Overlord mi je naravno bio najiscekivaniji. Također, ovaj casual pristup u prvoj ep mi bas pristaje
Meni druga sezona Overlorda i nije bila nešto, al da, pogledat će se i ta treća. Zahrđao sam po pitanju animea, ali One piece će se gledati do vječnosti iliti koliko god još potraje.: p
Zero umotao sam se u svoju One Piece zastavu dok sam čitao i smijao se kao Usopp