chono7 Jos mi nije jasno zasto nikad nisam odigrao ovo. Totalno mi promaklo ili su uvijek bili neki drugi naslovi. Vrijeme je za ispravak greske
crnisokol Meni je Alan Wake jedna od igri koji cijelo vrijeme mislim odigrati, a nikako da odigram. Valjda će jednom doći na red...
resident_evil Ne znam šta čekate, da se sama pređe? Btw prešao sam dlc-e i super su mi pogotovo prvi The Singnal. Za oba mi je trebao nešto više od 2 sata.+ ima dosta novih lokacija+ protivnike se može ubiti uz pomoć okoline na nekim djelovima. nova i prefora stvar+ sve je zbrkano i preludo jer se radnja dešava u noćnoj mori+ kratko ali slatkoDi si kompa?
Brijac Šuška se opet nešto da je sljedeći veliki projekt Remedy-a Alan Wake 2 i da je već u izradi. Kako bi to dobra vijest bila.
Zero Da, kažu da su ušli u punu produkciju. Epic bi trebao biti izdavač, dok je u pripremi i Control 2 s većim budžetom. AW2 je bio i za očekivati nakon onog DLC-a za Control, baš se osjetilo da jedva čekaju nastaviti gdje su stali s prvim dijelom.
Icek Nadam se remasteru/remakeu prvog dijela za nas koji su ga propustili na X360. Nešto se i o tome šuškalo ove i prošle godine.
HideooKoojima Flipper Nisam nikada je igrao pa neće biti toliko problem grafika koliko sam čuo da je priča baš odlična što me jako veseli 😀
Sterlok Bez veze...usporedba sa original x360 koji je u smiješno maloj rezoluciji pa napredak izgleda donekle osjetan.