StarFox_N Slažem se s tobom. To moraš Foggyja pitati 🙂
Nisam rekao da je loše napisan, baš naprotiv ako me se pita. Osobno me živcira svojim ponašanjem u prvih 10h igre. Likovi su najbolji dio igre, barem ovi glavni, a gameplay i gunshooting je sad vec iz aviona jasno bolji u TLOU 2.
Imam problem s tim gushootingom, kada trče prema tebi i pogodiš u sredinu, fula. Nekad fula a naciljam direkt u bulju. Igra ima nekih sitnih problema, nije baš ispolirana. Imao sam par bugova i nisam mogao skupiti neke upgrade, morao sam loadati raniji save. Ima dosta pop-insa na određenim dijelovima, čak i pucanja grafike u daljini kad naglo proviriš iz ugla. Zapeo sam jednom bio između ormara… I tak.
led_zeppelin Kaže kolega platinirao i rješio ju u 15h ja sam na 8h i tek sam došao do sam-a i henry-a.
Isto tak nekak. Kolega trči i samo želi platinu. Meni je cilj guštati u svakom kutu igre, jer apsolutno nema smisla drugačije. Ima toliko detalja i prostorija po selima koje vrijedi istražiti, taman sam zaboravio većinu toga jer sam igrao PS3 verziju i nešto djelomično gledao remastered verziju ćaleta kak je igrao.