Tzereen usporedi TLOU 2 i TLOU remastered s ovim. To je najbolji test.
Ma baš ću remake TLOU i TLOU 2 probati nakon TLOU.
Tzereen A osim same grafike, upravo fizika, kretanje, ciljanje i animacije su dosta poboljšane.
Ma ovo stoji, sve je poboljšano od remastera, ali imam dojam da sve to stoji on top of tih starih verzija. Bolesna je grafika na momente, a na momente skok na nižu platformu izgleda loše a još se gore izvodi na nekim dijelovima.
AI je glup kao stup, u smislu da ako su poboljšali da se svi miču samo iza zaklona jer prije nisu - a sve ostalo nema veze (lik hoda prema meni, ona glupača gleda u njega umjesto da puca). Nije baš impresivan, pogotovo jer me neprestano progoni baš TLOU 2.
Brijac Koliko sam ga ja razumio, njemu remake ne izgleda i ne izvodi se isto kao dvojka, a trebao bi se bolje izvoditi s obzirom da je rađen samo za PS5.
Samo da odstranimo tehnikalije, jer igra radi fluentno, bez trzaja, brzo, sve je top. Imam komentar na specifične stvari.
prayer Ja sam odigrao danas uvod i malo početka nakon i slažem se za fiziku. Baš se vidi način na koji se Joel kreće i na način kako se NPC-ovi ponašaju dok su idle gdje izgledaju kako da čekaju da ih se izaberu na Tekken 3 meniju dok skakuću uokolo.
Tak nekak se osjećam. Ali isto tak sjećam se da je taj prvi dio dok Ellie ne uberemo bio jedan od glupljih i dosadnijih dijelova koje sam igrao, pa čekam da dođem dalje. Prije je to sigurno bilo gore, pogotovo pucanje u prvom dvoboju gdje sam skoro odustao od igre na PS3.
Flipper Paralelno sam skinuo opet TLOU 2 i u nekim segmentima mi TLOU remake izgleda bolje, u drugim malo drvenije. Ali sve u svemu s grafičke strane, nemam prigovora.
E to to, u nekim trenucima kao da su igru nakeljili na zadnji remaster i samo naljepili ultra high texture. A onda druga scena vidiš im bore na očima i nije ti jasno. Neki pokreti su im jednostavno umjetni i to me izbacuje iz takta. Tu imam feeling da je TLOU 2 bio kompletniji i dorečeniji.
To je to za početak, za sada igra ne vidi stotku, ali ostavljam prostora da me iznenadi. Ali svakako ne vrijedi niti punu cijenu, ali to već svi znamo.