maverick
Radili su i rade vojnici sigurno i gore stvari jer slušaju naredbe. Koliko on zna, mogli su Joel i mala zapravo bit zaraženi, uvjeren sam sa ih ima puno koji ne bi kršili direktnu naredbu i potencijalno bili odgovorni za razbijanje karantene.
Joel je isto ranjen u rame. I smiješniji promašaji i failovi se događaju u životu, možda nije vjerojatno ali je itekako moguće. A i iskreno ja sam u tom trenu totalno zamislija vojnika kako momentalno zatvara oči pred onim šta mora napravit. Ali to nema veze, i bez tog headcanona je više nego moguća situacija.
Ja bi baš stavija odrađivanje sporednih likova u pozitivne strane igre, uključujući kako su njihove priče završile. Sve je bilo uvjerljivo i imalo smisla s obzirom na svit i situacije u kojima su se nalazili. Da su stvarno baš svi umrli kako ti tvrdiš, to bi mi najvjerojatnije smetalo.
Šta se tiče Ramba i Ramboline, zapravo se slažem. S obzirom kako je prizemljena igra, volija bi da sukobi s ljudskim neprijateljima bili samo protiv malih grupa, da je težina nekako drukčije postignuta. Ali to 1 protiv 100 je problem doslovno svake igre koju sam ikad igra, jbg tako igre funkcioniraju.
Šta se operacije tiče, mislim da je i poanta da su Fireflies u biti mesari. Ali mi je glupo uopće u toj mjeri kritizirat logiku lijeka za fiktivnu zarazu koja pretvara ljude u zombije (da, tehnički nisu zombiji ali dođe na isto). To je ka da se idem u Mass Effectu žalit na eezo ili FTL. SF bi triba imat određenu slobodu u tim stvarima, uvik mi je najjače kad ljudi počnu s "to tako ne funkcionira". Da, science fiction.
Sve šta si nabroja su meni u najgorem slučaju nategnutosti a ne plot holeovi kakvi mi uopće uništavaju iskustvo. U redu je ako tebi smeta, ali ne moraš nastupat ka da svi moramo imat tvoj stav.
A šta se tebe tiče, ne želim ulazit u konflikt ali primetija sam odavno da na kraju pokušavaš radit od sebe žrtvu i prozivaš druge ka da si "samo" napisa da se ne slažeš s njima. A skoro uvik uletiš s postovima konfliktnog/provokativnog tona i uvredama. Mislim, čime je bilo izazvano ikoga ovde nazivat fanboyem? Jer njegova najbolja igra nije ista ka i tvoja? Ne kažem da nema ovde ljudi koji pretjerano reagiraju na kritiku određenih igara, ali ja rijetko vidim neki tvoj post da na pristojan i konstruktivan način kritizira igru. Mislim, i ja napišem kad mi se u popularnim igrama nešto ne sviđa ili kad mi uopće ne odgovaraju pa skoro nikad ne dobijem reakciju ka ti. Nije da i mi ostali nismo nikad imali nepotrebno bezobraznih komentara, ali kod tebe je to baš prečesto.
Uglavnom, nitko ti ne brani da se ne slažeš s popularnim mišljenjem, ali ajd probaj to bez provociranja, vriđanja, govorenja s visoka i sličnog, ako možeš. Jer očito nisam jedini koji uviđa razliku između tvojih i drugih kritičnih postova. Zna je i Veigue to često radit ali sad kad njega nema ka da nadoknađuješ. Samo smiri malo molim te.