Sterlok ne igram ja, buraz pegla. Ne dajem 60 ojra za ovo. Nisam ga pitao, ali gledam po netu da ekipa vec ima optimal settings, kako i sto treba slozit dok ne dode patch

Ima razlika ali sitnih. Neopravdano za tako niske performanse.

Popizdio bi da mi je prvo iskustvo igranja tlou ovo s prvog videa. Velika šteta što su ga toliko zasrali

Opet oni odabrali Iron Galaxy.Najnesposobnije developere za PC verziju neke igre.Sjetite se samo fijaska zvanog Batman Arkham Knight za PC.2 god su popravljali igru jer je bila neigriva na PC-u.Zato me uopće ne čudi šta su i PC verziju, TLOU 1 ukenjali.

Čim nikome nisu dali review ključeve unaprijed trebalo se pretpostaviti koliko je sati. Na kraju ispada da je launch CB 2077 med i mlijeko naspram ovoga.

Baš sam gledao Steam stranicu i igra ima DLC u obliku Deluxe verzije gdje su većinom kozmetici i neki rani upgradeovi za igru, no ono što mi je upalo u oko jest da su zaključani kao neki posebni mod za speedrun igre, nije ništa strašno no speedrun community je ogroman na PC i tražiti za tako što 10€ pored već vesele cijene koju daješ za igru je malo šupski.

U Naughty Dogu… Slave i časte wallpaperima!

Komentari su sve 👌

master_x I ne samo to.

Kada su vidjeli da vanjski studio nije odradio port kako treba nisu smjeli dopustiti da igra izađe u takvom stanju.

Meni bi bilo drago da ih ekipa sad baš brutalno posere pa makar iz krivih razloga radi tog šugavog PC porta samo da se malo spuste. Nosom deru oblake, malo zabrijavaju da su pametniji nego što jesu i vrijeme je da ih se malo humblea. Imaju ogroman talent i resurse, a zadnjih par godina ih baš bespotrebno troše.

Totalno bespotrebni remake, a i općenito ovo sad franšiziranje TLOU serijala je već previše. Realno i drugi nastavak uopće nije bio potreban, a ovi sad teasaju treći nastavak, najavljivanje onog multiplayer naslova već godinama, nove sezone serije… pa jel dosta? Što zbilja nemaju novih ideja ili ih Sony toliko stiska?

Kad izađu nove ideje i to vrhunske (Death Stranding), ljudi to poseru pa onda je sigurnije raditi nastavke, veliki su novci u pitanju i ljudske sudbine.

member Što zbilja nemaju novih ideja ili ih Sony toliko stiska?

Sony je u pitanju, ipak su oni vlasnici ip-a te samog studija u konačnici. Već sam prije godinu / dvije pisao da je očito kako Sony sve svoje velike IP-ove misli unovčiti na sve moguće načine, uključujući serije i spin-off projekte. Ne gine nam sigurno i novi Uncharted, kao što će TLoU seriju rastegnuti na koju sezonu više. Money making machine.

Bitno je da main story nerazvucu previse, TLOU2 nije bio nuzno potreban, ali mislim da TLOU3 jest da zaokruzi pricu od Ellie. Nakon toga sta se mene tice mogu ici na nove likove i nebi zelio da odbace ovaj IP jer mi je definitivno najdrazi ikad… A ovo za RMK smo prosli 1000x bila je ispravna odluka napraviti RMK jer su znali da dolazi serija koja ce boostat IP nenormalno i samo je normalno da igru prezentiras u najboljem svjetlu (steta sta su ujebali PC verziju) Malo sam ljubomoran na igrace kojima je Part1 bio prvo iskustvo sa TLOU-om.

Bilo kako bilo TLOU Factions trenutno najiscekivanija igra za mene, a PART3u se isto veselim nenormalno tamo negdi u 2026oj…

pravednik Kako ispada više je ND imao prste u ovome nego dečki iz garaže 😂

prayer ono što mi je upalo u oko jest da su zaključani kao neki posebni mod za speedrun igre, nije ništa strašno no speedrun community je ogroman na PC i tražiti za tako što 10€ pored već vesele cijene koju daješ za igru je malo šupski

Ovo mislim da nije istina. Ima par modova koji se ne mogu pokrenuti u prvom prelasku igre. Kad se prvi put prođe igra sve se otključava u new game+.