The Last of Us Part I
Mislim da je već nepotrebno baljezgat o tome,igra je ista kao i ona iz 2013.god.,sa minimalnim promjenama u gameplayu.Grafički naravno da to izgleda fenomenalno na PS5.Ali definitivno ne vrijedi 80€ i točka.Ne vrijedi nit za one igrače koji će prvi puta to odigrat.Plafon je 40-50€.Pošto je Zonyeva politika sve PS5 ekskluzive po 80€,onda tu nema pomoći,makar i kod igre stare 9 god. koju su samo grafički proljepšali.
- Uređivano
Tzereen Ok, probaj bar poslije. Ali više ćeš skužiti ako par puta paralelno okineš remastered i remake. Jer onda ne bi nikako rekao da su samo teksture jače.
Dvojka ti je ostala u boljem sjećanju zbog dodgea, pronea i level dizajna. Inače nije.
@TITANXIS Moram probati iz prve ruke, ne postoji video koji mi može prenesti dojam kontrolera u ruci i feelinga dok igram igru.
Dvica mi je ostala u boljem sjećanju možda radi nekih stvari, ali mislim da je malo čudno da mi ti govoriš po čem mi je dvojka ostala u mojem sjećanju Jednostavno level design prve igre možda više nije dovoljno dobar u današnje vrijeme da ponudi dovoljno raznolikosti u gameplayu, a dvica je to bolje odradila, a prema toj logici jedinica nije stotka (barem ne sada, u rimejku koji je izašao neki dan). No, ako tebi jedinica budi onaj osjećaj "jebote, koja igra", onda je stotka sasvim fajn. Ću da vidim kad se udubim, imam previše obveza ovih dana pa ne stignem dalje mlatit.
Ovaj dio u podzemnoj željeznici izgleda nestvarno predivno i atmosferično.
Fenix Danas će vas puno početi igrati. Što ujedno znači da je kraj priče o cijenama i ostalim stvarima koje nemaju veze sa samim igranjem. Ako ne igrate, odite u neku drugu temu ili otvorite novu, a ova barem nekoliko narednih tjedana ostaje samo za one koji igraju.
Čovjek je sve rekao. Oni koji pecaju reakcije objavama o 80 eura, možda završe na hlađenju od 80 dana.
Dobro, je li čitanje s razumijevanjem ozbiljno toliko teško za savladati? Otvorite temu ako želite pričati o cijeni. Ovdje se nekoliko tjedana priča isključivo o dojmovima igre, ne o njenoj cijeni.
- Uređivano
Flipper Ovaj dio u podzemnoj željeznici izgleda nestvarno predivno i atmosferično.
Neki dijelovi poput tog i kad izadjes iz Sewersa u cisto zelenilo su bolesni. Opcenito ova igra i dvica imaju bas hrpu detalja, istrazujem svaki milimetar i razbijam sva stakla na komodi, autima, ima toliko interakcije i nacina da nesto odradis da je to super. Ali i dalje mi nije jasno da neki dijelovi i dalje izgledaju kao nakeljene high teksture
Ne znam zasto, ali Joel mi tak jako ide na kitu
Nemojte mi po Đoletu jer on mi je uz Arthura omiljeni kaskader.
Jer je tvrdoglav i smece prema Ellie 70% igre
Kaže kolega platinirao i rješio ju u 15h ja sam na 8h i tek sam došao do sam-a i henry-a.
- Uređivano
StarFox_N Slažem se s tobom. To moraš Foggyja pitati
Nisam rekao da je loše napisan, baš naprotiv ako me se pita. Osobno me živcira svojim ponašanjem u prvih 10h igre. Likovi su najbolji dio igre, barem ovi glavni, a gameplay i gunshooting je sad vec iz aviona jasno bolji u TLOU 2.
Imam problem s tim gushootingom, kada trče prema tebi i pogodiš u sredinu, fula. Nekad fula a naciljam direkt u bulju. Igra ima nekih sitnih problema, nije baš ispolirana. Imao sam par bugova i nisam mogao skupiti neke upgrade, morao sam loadati raniji save. Ima dosta pop-insa na određenim dijelovima, čak i pucanja grafike u daljini kad naglo proviriš iz ugla. Zapeo sam jednom bio između ormara… I tak.
led_zeppelin Kaže kolega platinirao i rješio ju u 15h ja sam na 8h i tek sam došao do sam-a i henry-a.
Isto tak nekak. Kolega trči i samo želi platinu. Meni je cilj guštati u svakom kutu igre, jer apsolutno nema smisla drugačije. Ima toliko detalja i prostorija po selima koje vrijedi istražiti, taman sam zaboravio većinu toga jer sam igrao PS3 verziju i nešto djelomično gledao remastered verziju ćaleta kak je igrao.