wooddiebone
Buraz mi je glumio u toj seriji, nisam je gledao do kraja, vec par epizoda, ok je.
TV serije (općenito)
wooddiebone meni osobno ima jednu manu - Filip Riđički. Taj frajer jer hodajuca iritacija.
yakuza_stinger
Je, imaš pravo.
S druge strane, nekak mi je taj njegov karakter ful dobro u seriji ukomponiran.
Baš je taj tip koji se žali kad mu ljudi besplatno doma rade građevinske radove.
Hahahaha.
Žena i ja počeli The Leftovers i pogledali smo 5 epizoda. Iako je priča jako zanimljiva moram priznati da mi je nekako mlako za sad, a ni žena nije baš nešto oduševljena. Nadam se da postane bolje kasnije.
Taman pogleda šestu epizodu WandaVision. Prve tri epizode su bile većinom smor ali sljedeće tri su fantastične. Nadam se da neće sad sjebat.
Nisu sjebali.
Samo finale nije ispunilo apsolutno sva očekivanja, prvenstveno valjda i zbog toga što je puno ljudi imalo razne teorije o svemu.
Meni je sjelo, jako sam zadovoljan serijom, ima vrhunskih momenata.
Ovu seriju promatram ko origin za
i sve zajedno postavlja temelj za nadolazeće filmove i neke nove likove koji će sigurno opet imati ulogu u njima.
WandaVision gotov - zadnje dvi epizode imaju dosta dobrog ali isto dosta toga šta mi se ne sviđa i previše odskače od ostatka serije. Cilo vrime mi se sviđa taj amo reć prizemljeniji pristup i fokus na psihološki aspekt pa sam se nada i takvom razrješenju situacije. Epizode 4-6 pa i 7 su mi i dalje najbolje.
Ipak jako zadovoljan u totalu, dosta originalna, unikantna i većinom stvarno pametno napisana priča, barem unutar žanra.
Kao što sam napisao prije jedno 2 ili koliko tjedana, krenuo sam sa Homeland-om. Dobra je serija, ali gledam jednu epizodu kroz 3 dana bokte mazo. Ginger mi je Združena Braća i tjt. Upravo sam pogledao Currahee opet.
- Uređivano
Počeo sam gledat The Patriot za vikend, slučajno pokrenuo na amazonu i baš sam iznenađen. Svaka epizoda snimana kao film, odličan soundtrack, kutevi snimanja, detalji... I po meni emmyjevska gluma Michaela Dormana, jako uvjerljivo je skinuo depresivnu glavnu ulogu.
Btw već sam 4. mjesec na trialu. Nisam još ni kune platio.
ThaUrban odlična serija prve tri sezone.
ThaUrban je, zbilja je. Ali ako ti sad ne sjeda, možda ti nije tajming dobar. Gledaj nešto drugo pa se vrati.
Jer ovo mi jedina serija uz Breaking Bad kod koje su mi dijalozi tak napeti ko da gledam najluđi car chase. Jednostavno bi mogao slušati njihova prepucavanja 5 sati u komadu. Fantastično pisanje prve tri sezone i genijalna gluma tri glavna lika.
Ovo obećava
Izlazi sutra
Zadnje što se pogledalo je druga sezona Wirea. U odnosu na prvu koja mi je bila mlaka, ovo je bilo sve ono što sam želio od krimi serije. Možda i previše uvjerljivo na trenutke. Nadam se da će takva biti i sljedeća sezona, makar sam odlučio sve ih pogledati.