Ovo će biti tako dobro, jedva čekam!!!
TV serije (općenito)
Nadam se da će povećati budžet. Radi se o daleko najboljoj i najpopularnijoj Amazonovoj seriji, a kvaliteta animacije je drastično pala od prve sezone i ako misle održati 1 sezona - 1 godina raspored, moraju uložit više.
- Uređivano
Pogledao i ja Adolescence. Zadnja scena me dotukla kada stari ulazi u sobu kod malog, uzme medu i raspadne se. Koliko emotivno jaka scena. Rasplakao se kao pička jer ne možeš se ne zapitati sva pitanja što su se pitali i njih dvoje u vezi odgoja. Vrhunska serija, vrhunska.
Flipper Jedan fun fact.
Otac je jedan od kreatora serije.
doctorfreak to je opcepoznata informacija, a fun fact je neka malopoznata stvar.
Odgledao jučer From. Učinite si uslugu i preskočite ovo. Tri sezone doslovno ničega, u životu nisam gledao seriju koja me toliko iziritirala kao ova
Evo zbilja ne znam sta da ti kažem. Gluplju ispričanu priču nisam davno vidio kao ideje iza nje. Kao da ti netko dadne puzlu da složiš ali dijelovi unutra se uopće ne podudaraju. Krenu sa jednom idejom pa se okrenu na nekoj drugoj i tako u nedogled, samo da te drži zainteresiranim. Ne daje ti nikakve odgovore i stalno izmišljanju pizdarije koje nemaju veze s ičime umjesto da se fokusiraju na lore ili neki vrag. Baš ono jebanje bez kurca tri sezone samo da bi zadnjih par minuta zadnje epizode se zbilja nešto desilo što je u najbolju ruku polovično dobro i to jedva.
Ono zapneš u Silent Hill i umjesto da se fokusiraš na lore lokacije i čudovišta pratiš lika koje neke muhe maltretiraju ili nekog autistu tamo koji priča pozdarije koje u 90% nemaju smisla. Meni je užas, ovo nije ni blizu 7.8 barem što se price tiče.
Meni osobno je prva sezona bila dobra, jer ima tu Kingovsku vibru. Doduse, kao i većina takvih ostvarenja, premisa je dobra, atmosfera odlična, ali nakon toga postaje sve lošije.
Druga i sezona su baš razvodnjene i kao da milkaju sadržaj, a ne otkrivaju ništa.
Neće bit S04?
Da pogledam uz negiranje prayerovog savjeta
- Uređivano
ThaUrban Da pogledam uz negiranje prayerovog savjeta
Pogledaj pa javi dojmove
Frende ti si zadnja osoba na forumu koja ima pravo glasa što je dobro a što je loše - štoviše rule of thumb je ako pročitam da nešto hvališ mogu računat u 90% slučajeva da je u najbolju ruku srednja žalost. Učini si uslugu te odi upali Outlaws i odrendaj.
From je takav gubitak vremena da ga ni Choni ne bih preporučio.
- Uređivano
Pa kad sam tada i saznao da si gle čuda ti napisao tu recenziju, što me sada u retrospektu niti ne čudi.
Imaš katastrofa ukus u serijama i igrama što pokazuješ uvijek iznova, i ako ga nisi do sada u skoro pa u 40-toj razvio niti ćeš.
Stoga još jednom, odi si upali Outlaws ili koju god srednju žalost sada konzumiraš, spusti njuškicu u svoj tanjur i odrendaj jer ironično samo to dobro i radiš.
prayer klasični zahodski odgovor, ništa bolje nisam ni očekival od osobe koja jedva složi gramatički ispravnu rečenicu i već godinama piše loop postove i trola konstantno, a kaj se tiče ukusa, mislim da si ti zadnja osoba tu koja ima pravo glasa, a i inače se o ukusima ne raspravlja, jer pazi, nisu isti, šok, znam, procesuiraj to malo. A da je recu za Outlaws napisal netko drugi ne bi ni riječ progovoril, ne znam jel te pere ljubomora ili kaj, ali se ne ponašaš normalno.
In other news.. Black Mirror nova sezona stigla. Očekivanja su nikakva s obzirom da zadnje sezone nisu ni blizu onim prvima, no otvoren sam za iznenađenja.
renda ipak je Fenix bil u pravu.
nemojte mene miješat u ovo, nemam pojma o čemu pišeš
Renda branio sam te ono kod Outlawsa i pri tome stojim do kraja vremena, ali sad si čovjeku napravio prvi ono što si mu tada zamjerao, posrao si se po njegovom ukusu bez ikakvog povoda osim... što imate različite ukuse i preferencije.
Brijac In other news.. Black Mirror nova sezona stigla. Očekivanja su nikakva s obzirom da zadnje sezone nisu ni blizu onim prvima, no otvoren sam za iznenađenja.
meni su sve sezone bile odlične osim filma kojeg nisam gledao niti me zanimaju oni interaktivni elementi. Jedva čekam pogledat